„Пирин“ се обиди на Чичо Венци за „некадърния треньор, който не става и за косач“

29 Октомври 2021 | 08:27
0 коментара
Спорт
Пирин  се обиди на Чичо Венци за  некадърния треньор, който не става и за косач

„Пирин“ се обиди на собственика на „Славия“ Венцеслав Стефанов за „некадърния треньор, който не става и за косач“. Чичо Венци, както наричат шефа на белите във футболните среди, пусна в действие пиперливия си език след измъчената победа с 1:0 срещу орлетата в осминафиналите на турнира за Купата на България. Клубният бос заяви, че подопечните му заслужено продължават напред, след което се изказа нелицеприятно за наставника на благоевградчани Уорън Фийни.

„Гледам „Пирин“ – имат страхотен състав, имат половин национален отбор. Но имат един некадърен треньор и са на дъното. Не го знам треньор ли е, какъв е, но аз не бих го взел и с косачката“, изцепи се Стефанов.

„Не се интересувам от мнението на другите. Явно се той интересува от мен, щом така говори”, бе реакцията на предводителя на зелено-белите, а вчера дойде и официалният отговор от „Дъбравска“ 1.

„ФК „Пирин” категорично осъжда изказването на президента на „Славия” Венцеслав Стефанов в медийното пространство по адрес на мениджъра на представителния ни отбор Уорън Фийни след двубоя от турнира за купата на страната между двата отбора. Г-н Стефанов, смятаме, че подобни квалификации относно качествата на когото и да било от вашите съперници – треньори, футболисти или служители, не кореспондират с дългогодишните традиции, история и харизма на клуба, чийто президент сте. Знаем, че сред изконните ценности на вековния „Славия” са уважението към съперника, честната и красива игра, моралът и добрия пример към младите поколения. Смятаме, че е редно да ги пазите, защото те са непреходни, вместо непрекъснато да се държите по неуважителен начин, който не отива на вашата достолепна възраст и положение. Честитим класирането на „Славия” и пожелаваме успех на тима в турнира за Купата на България и до края на сезона в Първа лига“, гласи позицията на пиринските началници.

Добавете Вашия коментар

TOP