„Пирин“ се насади в Разград на скандален съдия в тъмната стаичка на ВАР, порязал лидера ЦСКА в полза на „Лудогорец“

04 Март 2023 | 10:34
2 коментара
Спорт
Пирин  се насади в Разград на скандален съдия в тъмната стаичка на ВАР, порязал лидера ЦСКА в полза на  Лудогорец

„Пирин“ се насади в Разград на скандален съдия в тъмната стаичка на ВАР, който през отминалия уикенд поряза лидера в Първа лига ЦСКА в полза на хегемона „Лудогорец“. Вместо наказание за издевателствата срещу червените със свирка в уста в мача със „Септември“  Красен Георгиев ще заработва четирицифрен хонорар с два наряда в рамките на 48 ч. Преди в неделя да съветва в слушалките главния рефер на „Хювефарма Арена“ Ивелин Занев, варненецът тази вечер сяда пред мониторите на срещата между столичните „Локомотив“ и ЦСКА 1948. По-рано през сезона, в края на август 2022-ра, орлетата и Георгиев се засякоха при безличното 0:0 на националния стадион „Васил Левски“ с „Хебър“, когато лежерното поведение на двата отбора не предложи спорни моменти за разглеждане от системата за видеоарбитраж. Русенецът Ив. Занев ще свири за сефте на пиринци в настоящата кампания.

Двамата елитни рефери от Пиринско Георги Иванов и Мирослав Максимов получиха назначения, но не на терен. Благоевградският Гонзо е отговорник за ВАР на „Армията“, където утре на хората на Саша Илич гостуват пловдивските смърфове. Лайсменът от Сандански със значка на ФИФА пък е командирован до Пазарджик, където е АВАР на сблъсъка между хебърци и „Левски“.

Във Втора лига благоевградското присъствие се изчерпва с дипломирания физик Крум Стоилов, който е съдийски наблюдател на утрешната среща в Радомир между „Струмска слава“ и „Добруджа“ в дебюта на новия наставник на домакините Анатоли Нанков. По същото време Станимир Тренчев извежда отборите на водача без право на промоция ЦСКА 1948 II и претендента за върха „Крумовград“.

СТОЙЧО СТОИЦОВ в.Струма

Добавени коментари

Аспарухчо публикува:
04 Март 2023 | 11:33
Тоя тъпчо от вестник Струма егати спортния журналист е?? Няма що!!! Нищо не става ясно от безсмисленото му бръщолевене Опитва се да се прави на много знаещ и оригинален, ама не го бива за пишещ брат….. Същия е като боклука Камен Алипиев едно време в БНТ. ПОЗОР!
Нищо не разбрах публикува:
04 Март 2023 | 10:52
Как се налсадил???

Добавете Вашия коментар

TOP