Пирин с приход от 50 бона от билети от мача с ЦСКА-София,платиха по една заплата на футболистите

26 Април 2023 | 13:32
2 коментара
Спорт
Благоевград
Пирин с приход от 50 бона от билети от мача с ЦСКА-София,платиха по една заплата на футболистите

Благодарение на пълния стадион в мача с ЦСКА-София ,ръководтсвото на Пирин Благоевград е изплатило по една заплата на футболистите. Това със сигурност ще повдигне духа на отбора за годтуването на Берое. ПРозължават и преговорите на кмета Илко Стоянов с още няколко благоевградски фирми и се очаква те също да помогнат под форма на реклама на орлетата.

"ФК Пирин иска да благодари на феновете на отбора за огромната подкрепа, която оказват на отбора в този тежък момент! Благодарение на приходите от последния двубой срещу ЦСКА, които са над 50,000 лева (очаква се официално потвърждение от онлайн платформата) и финансовата подкрепа от местния бизнес ръководството успя да изплати по една заплата на футболистите.

Клубът благодари на полицията за перфектно свършената работа около изминалия мач в неделя и на гостуващите фенове за коректното поведение" -написаха в официалната страница на отбора.източник: Pirinsport

Добавени коментари

запалянко публикува:
26 Април 2023 | 20:10
Т.е. близо 5000 човека е имало на мача. Като за днешно време е добре, но преди 30 години на мачовете с Левски и ЦСКА ходеха 15 000 човека, а гостуващата публика беше един файтон хора.
Капут публикува:
26 Април 2023 | 16:31
Капчин капуто цайсарски да мирува, пръчката на тапано в гъзо и да лега да спие

Добавете Вашия коментар

TOP