Пирин призова за фенска подкрепа докрай

18 Октомври 2015 | 07:06
0 коментара
Спорт
Пирин призова за фенска подкрепа докрай

Помощник-треньорът на Пирин Благоевград Добри Митов призова феновете за подкрепа в мача срещу Берое в понеделник. Резултатът от този мач е изключително важен за "орлетата" в битката им за спасение. 

"Имаме нужда от всеки един фен, имаме нужда от подкрепа. Отборът може да се вдигне, като за това трябва и самите футболисти да си повярват и да си върнат прословутия пирински дух. Прави ми впечатление, че той на практика е изчезнал и то не само в Пирин, а и в други отбори от региона", коментира помощникът на Наджи Шенсой.

Мача с Берое ще пропусне трайно контузеният Тони Тасев, който е със счупена ключица след срещата със Славия. Без травма е титулярният вратар Красимир Костов, който се присъедини към отбора след мача на младежкия национален отбор с Дания.

Няма други кадрови проблеми при "орлетата", а Митов призна, че едва ли ще има драстични промени в титулярния състав. Според него в момента реално това е класата и потенциалът, както и това са хората, които до януари трябва да изправят отбора на крака.

Ръководството на Пирин не възнамерява да пуска билетите в предварителна продажба в събота и неделя, а това направо ще стане в понеделник сутринта, когато ще бъдат отворени касите на стадион "Христо Ботев". Както и в предните мачове цената на билета остава 5 лв.Gong.bg

Добри Митов източник: e-79.com

Добавете Вашия коментар

TOP