Пирин представи официално новия си наставник

31 Август 2023 | 16:58
2 коментара
Спорт
Благоевград
Пирин представи официално новия си наставник

Ръководството на Пирин Благоевград представи днес официално на пресконференция новия старши треньор на представителния отбор Иво Тренчев.
Той ще работи в екип с Радослав Бачев и Антон Иванов.

"Радвам се, че отново имам възможността да работя в Пирин Благоевград", каза новият наставник на "зелените", но посочи, че задачата е трудна, а предложението е обсъдено с екипа му. Решението е взето "единствено от любов към спорта, футбола и, че това е родният ми клуб", каза още Тренчев.

Той коментира още, че не се притеснява от последствията, наясно е, че футболната общественост "може силно да обича и силно да мрази“.

Добавени коментари

Желко публикува:
01 Септември 2023 | 16:29
Тия само представят некакви измислени герои,бият се в гърдите,че некой си дошъл в Пирин.Изтупат ги като брашнени чували и айде пак кой от къде е!Прави са си ръководството-не е важно дали е*еш или те е*ът,важното е да си е е*Ането.
долу дпс публикува:
01 Септември 2023 | 07:12
илку е кмета на депесету на башибузуците дето са не клали и изнасилвали дето днес искат да издигат джамия в циганската махала в благоеград честито на благоевградчани честито ще си сменим имената ахмед мехмед шабан али осман фатме и прочей

Добавете Вашия коментар

TOP