Пирин не успя срещу Литекс в Благоевград

02 Ноември 2020 | 22:01
0 коментара
Спорт

Отборите на Пирин Благоевград и Литекс завършиха наравно 0:0 в среща от 12-ия кръг на родната Втора лига. На два пъти капитанът на "орлетата" Николай Бодуров улучи гредите при удари с глава и пропусна да донесе трите точки за своя тим.

С това равенство Пирин остава на третата позиция с актив от 23 точки, като изостава с две от Локомотив София, но възпитаниците на Уорън Фийни са с два мача повече. Литекс пък е 7-и с 15 пункта. В следващия кръг "орлетата" гостуват на временния лидер Кариана Ерден, докато Литекс гостува на Струмска слава. 

Като цяло се видя ,че Пирин играе трудно срещу подобен тип отбрана. А и Литекс си остава труден съперник- вече в три поредни срещи орлетата не могат да победят Литекс в Благоевград.

Три минути пред края на полувремето беше извършена принудителна промяна в състава на домакините. С контузия напусна Стилиян Николов, който беше заменен от Архан Исуф. Николов се завърна през втората част на стадиона с шинирана ръка.

Фийни отново направи малко смени- вкара в игра до края на срещата само Джордж Оукли. А въпреки ,че срещата се игра без публика,солиден брой фенове подкрепиха любимците си от култовия сектор "Бадеми".източник:Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP