Пирин Благоевград загуби с 0:2 от Локомотив София

14 Април 2023 | 17:06
0 коментара
Спорт
Благоевград
Пирин Благоевград загуби с 0:2 от Локомотив София

Старши треньорът на Пирин Благоевград - Христо Янев, не остана доволен след загубата с 0:2 в гостуването на Локомотив София, но изрази увереност, че „орлетата“ могат да поднесат изненада срещу лидера ЦСКА в следващия кръг.

„Локомотив вкара два гола и загубихме. Не бих казал, че сме отстъпили някъде в мача. Стояхме много добре. При първия гол Локо София се възползва от предимството си в пеналта. Бих искал да поздравя момчетата, защото стояхме много добре на терена. Истината е, че Локомотив не ни остави много възможности да стигнем до тяхната врата. Но момчетата се стараха, направиха всичко възможно. Може би малко самочувствие не ни достигна“.

„Имахме трима наказани. Предстоят ни следващи мачове, а имаме футболисти, които са на косъм да бъдат извадени. На пейката бяха шестима юноши”, каза Янев, след което бе попитан дали Пирин може да изненада в следващия кръг ЦСКА, така както го направи с Лудогорец в Разград“.

„Пирин има сили да изненада всеки. Всичко е въпрос на мотивация, нагласа и в какво вярват футболистите. Никой не иска от нас чудеса, а усещането, че сме си свършили работата добре“, заяви Янев след двубоя.Gong.bg

Добавете Вашия коментар

TOP