Пирин Благоевград гостува на Саптември Симитли

19 Август 2020 | 10:17
0 коментара
Спорт

Септември (Симитли) посреща днес Пирин (Благоевград).

Двубоят от 3-ия кръг на Втора лига ще се играе на 19 август, сряда от 19:00 часа на спортен комплекс „Арена Симитли“.

Главен арбитър на срещата ще бъде Ивайло Стоянов с помощници Петър Ангелов и Марин Бонев. Четвърти съдия е Благой Манов. На мача ще бъде допускана публика при спазване на заповедта на министъра на здравеопазването.

ФК Пирин Благоевград

След два изиграни кръга Пирин е на трета позиция в класирането с актив от 4 точки с една победа и едно равенство. На върха в подреждането са Локомотив (София) и Лудогорец 2 с пълен актив от 6 точки.

Септември Симитли

Септември стартира с победа у дома срещу Литекс с 2:0. Головете отбелязаха Владимир Гогов (11`) и Руслан Иванов (24`). Във втория кръг, предстоящият съперник на орлетата претърпя поражение с 0:3 при гостуването си на Кариана (Ерден).

Отборът на Септември Симитли ще бъде без голмайстора си Ивайло Михайлов в регионалното дерби с Пирин Благоевград. Причината е Михайлов да не играе в мача не е контузия , а клауза в претстъпването му от Пирин на Септември. Младият нападател от село Полена е собственост на Пирин, но месец преди началото на сезона бе преотстъпен на отбора от Симитли. Той бе и голмайстор на Сeптeмври в предсезонните контроли.

Билетите за регионалното дерби вече са в продажба срещу цена от 10 лева. За деца до 7 години, входът е безплатен.

Добавете Вашия коментар

TOP