Пиян задигна кола, помете други 4 и потроши две заведения

11 Август 2020 | 16:55
0 коментара
Криминално


Истински екшън предизвика пиян радомирец, който задигна кола, а след което успя да помете 4 автомобила и да потроши две заведения.
 
Противозаконните деяния са извършени вчера през нощта, когато бил противозаконно отнет лек автомобил Опел "Астра" и изпочупени стъклата и повредени ламарини на 5 автомобила – товарен "Рено", "Канго" и леки Опел "Корса", "Ауди А4", Фолксваген "Голф" и Сеат "Алтеа". Колите били паркирани пред жилищни блокове в кварталите "Арката" и "НОЕ"
 
Още новини от България и света четете тук
 
В опита си да спре, освен автомобилите, мъртво пияният мъж счупил и витрините на заведение за хранене, не пропуснал да потроши и магазин за хранителни стоки в гр. Радомир. След подадените сигнали и предприетите незабавни действия от криминалисти на РУ – Радомир, е задържан 27-годишен местен жител.
 
След употреба на значително количество алкохол в местно заведение, мъжът си тръгнал и изпочупил автомобилите и търговските обекти, като преди това откраднал астрата. Задържан е за 24 ч. по Закона за МВР и са започнати досъдебни производства. Познат е на полицията с наркотични вещества, за което има и влязла в сила присъда. Работата продължава съвместно с прокуратурата.
 

Добавете Вашия коментар

TOP