Пиарката на Нинова се заяде с Лиляна Павлова: Има две чанти за 17 000 лв. (СНИМКИ)

02 Май 2017 | 07:37
0 коментара
Общество

Пиарката на лидерката на БСП Корнелия Нинова - Бояна Бозаджиева се заяде с Лиляна Павлова от ГЕРБ. Бояджиева използва социалната мрежа фейсбук за да отправи саркастична забележка, използваща стила на бившата регионална министърка, която е спрягана за вицепремиер в новия кабинет "Борисов" 3.

Социалистката написа статус в социалната мрежа, с който уж похвали избора на Павлова, но всъщност разкри доста високата цена на аксесоарите й. Бозаджиева акцентира на икономическата пропаст, която съществува между власт и народ и на която сме свидетели в България. По думите й депутатката от ГЕРБ имала чанти за около 17 000 лева.

Вижте какво точно написа пиарката на страницата си във "Фейсбук": "С ръка на сърцето - ценя високо вкуса на Лиляна Павлова за чанти. На снимките е с вечната класика на Chanel ? (около 5000 €) и Prada ❤️️ (около 3700€), но липсва шарматният й Dior, чиято стойност доближава Smart-a, който карам... Или както казва любимата (явно и на двете ни) Коко Шанел: In order to be irreplaceable, one must always be different..."
 

Добавете Вашия коментар

TOP