Пиарите на Борисов: Не четете фалшиви новини! Борисов няма да се оттегли!

03 Септември 2022 | 19:50
3 коментара
Политика
Пиарите на Борисов: Не четете фалшиви новини! Борисов няма да се оттегли!

„Сега, разбрали сме се с Бойко Борисов, ако ще се оттегля, да ни го съобщи лично“, това обявиха във Фейсбук най-приближените на Борисов - пиарите му  Севделина Арнаудова и Никола Николов, който вече е Национален координатор на ГЕРБ и отговаря за структурите в партията.

 

Шеговитата им закачка се отнася към онези, които побързаха да отпишат Борисов от политиката, без да държат сметка, че това е невъзможно.

 

Повод за интригата, която избухна в социалните мррежи, бяха думи на Борисов, казани в Разград.  Когато изреди постиженията на ГЕРБ в управлението и обясни какъв е изборът на хората - да посочат ГЕРБ или тези, които са "счупили държавата - ПП", лидерът на ГЕРБ емоционално добави: "Избирайте бе, мили мои! Избирате тях - аз повече на кампания за нови избори няма да ходя. Сега обикалям и ви давам какво да избирате."

 

Тъй като нищо подобно не ни е казвал и продължаваме да пътуваме из страната, искаме да Ви кажем да не четете фалшиви новини“, коментира Николов, публикувайки снимки как той и Арнаудова обикалят из страната в компанията на Борисов.

 

Малко по-късно, след като видя злоупотребата с думите му, самият Борисов написа във Фейсбук: "Не, няма да се оттеглям! Да го повторя ли три пъти?!

 

Това изречение „Да го повторя ли три пъти?!“ е препратка към опорките на „Продължаваме промяната“ (ПП), за които първи Епицентър. бг пииса в петък.

 

 

 

Добавени коментари

"Четете само лъжите на Борисов!" публикува:
05 Септември 2022 | 15:03
Другите лъжи не ги четете!Защото другите лъжат по-малко.
Разумно предложение публикува:
04 Септември 2022 | 12:50
Най-добре ще е,ако Тиквата от Банкя отиде в Чехия да се кандидатира.Защото вижте тука-никой не протестира срещу високите цени.А там излизат по 70 000 на протест.Там той ще приложи неговите "умения"-ще върне цените на предишното положение и ще стане президент.А тука ние сме умряла нация.Не го искаме,а той няма да ни "оправи"!
Ами как бе? публикува:
03 Септември 2022 | 21:47
Никакво отегляне!Той обеща,че като се върне ще си върне цените както,когато си беше той на власт!Ако може да си върне и Тодор Живков...

Добавете Вашия коментар

TOP