Певицата Данна и участничката в „Гласът на България“ Соня Михайлова ще пеят в Симитли на 6-ти септември

06 Септември 2022 | 12:03
0 коментара
Култура
Певицата Данна и участничката в  Гласът на България  Соня Михайлова ще пеят в Симитли на 6-ти септември

Ден, изпълнен с много музика ще бъде 6-ти септември в Община Симитли. От следобедните часове до вечерта на сцената на площад „Септември“ ще излязат различни изпълнители от нашата община, но и не само, които ще покажат магията на българския глас.

 

Утре почитателите на българския фолклор, както и феновете на телевизионното предаване „Гласът на България“ ще имат възможността да чуят на живо прекрасния глас на Соня Михайлова, която в неделя изуми журито и публиката на музикалния формат с изпълнението на песента „Излел е Дельо хайдутин“.

 

В 15.00 часа мъжки певчески групи от цялата страна ще пеят в рамките на второто издание на фестивала „С хляб, вино и песен“.

 

След края на музикалния фестивал следва и специална музикална програма, в която участие ще вземат МФГ „Веселие“, Малин Домозетски и Снежина Андреева. Двамата ще повдигнат градуса на настроението и ще приканят всички да се хванат на голямо хоро, каквото може да видим само в Симитли.

 

Вечерта ще завърши със специална изненада – нашумялата поп – фолк певица Данна, която пристига в Симитли, за да зарадва младата аудитория, но и всички любители на балканските ритми.

Добавете Вашия коментар

TOP