Петър Занев търси нов собственик на Пирин

23 Ноември 2023 | 08:04
3 коментара
Спорт
Благоевград
Петър Занев търси нов собственик на Пирин

Бъдещият нов управител на Пирин (Благоевград) Петър Занев ще бъде натоварен с важна мисия. Бившият национал ще има тежката задача да търси нов собственик за клуба. Инвеститорът е жизненоважен за нормалното функциониране на "орлетата". Пирин е издържан от общината след оттеглянето на Пол Белогур, но за сериозно участие в efbet Лига средствата са недостатъчно.

Занев ще използва сериозни контакти, които има не само в България. Очаква се в петък на заседанието на Общинския съвет местната власт да го обяви за временен управител на "орлетата". Възможно е да има промяна в ръководството и хората, с които той ще работи. Треньорът Иво Тренчев остава, като не се планират и рокади в школата.

В момента на фланелките на Пирин стои надписът на бетингкомпанията 8888.bg. Това обаче не пречи да се търси собственик, който да поеме издръжката на клуба./"Тема спорт".

Добавени коментари

Аууу публикува:
25 Ноември 2023 | 11:28
Още днес ще усетите резултата от избора на нов Управител на ОФК.90% от футболистите не могат да го понасят тоя мазник.Краен резултат на мача 4-0.Г-н Кмете Вие ще сте виновен ако Пирин изпадне а ще видим и протежето Ви Митревски.Това не е семейна фирма.Умен сте предполагам че го знаете.Успех на Пирин
До лошо публикува:
23 Ноември 2023 | 21:05
Не знам кой сте но Ви подкрепям.Тея тримата изгониха Михтарски Дяков и предполагам че няма да спрат до тук.Всеки който се опита да им попречи да си играят игричките ще бъде техен потенциален враг .Мисля че има достатъчно разумни хора да не допуснат нашия Пирин да стане маша в техните ръце.Г-н Кмете Г-н Тасков моля Ви не допускайте тая грешка.
лошо публикува:
23 Ноември 2023 | 17:55
Байкуш ако върнеш Занев ще покажеш че си пълен некадърник, аматьор и обслужващ чужди интереси. Тоя гомньо Занев 2 години пие и смуче от Пирин, най-накрая се отървахме от него, сега искаш пак да го върнеш. Манолев и Елезов са другите две пиявици, вредни за клуба, най-накрая изритани от него. Не знам кои са ти съветници, но НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ ТИЯ ОТРЕПКИ ДА СЕ ЗАВЪРНАТ В ПИРИН!

Добавете Вашия коментар

TOP