Петричките ловци и риболовци празнуваха на ловната си вечеринка

04 Март 2024 | 13:22
0 коментара
Хайлайф
Благоевград
Петричките ловци и риболовци празнуваха на ловната си вечеринка

700 ловци, риболовци и техните семейства празнуваха по време на традиционната вечеринка по случай края на ловния сезон. Тържеството се състоя на 2 март в ресторант „Булгари“.

 

 

Официални гости на събитието бяха зам.-министърът на земеделието и храните Георги Тошев, председателят на НЛРС-СЛРБ Васил Василев, управителят на фирма „Сокол-БЛРС“ Борислав Бечев, председателят на Контролния съвет Стойчо Гергьовски и главният счетоводител Бойка Костадинова на Националната организация, председателите на ЛРС-Гоце Делчев Валентин Сарандев ЛРС-Благоевград – Иван Василев и на ЛРС-Сандански – Кирил Спаневиков, народният представител Димитър Стойков, директорите на ДГС-Петрич и ДГС-Сандански Николай Канарски и Симеон Ефремов.

 

Кметът на община Петрич Димитър Бръчков поздрави петричките ловци и им пожела здраве и много успехи в дейността им по стопанисването на дивите животни.

Председателят на НЛРС-СЛРБ инж. Василев сподели, че присъства на една от най-грандиозните вечеринки в страната и пожела много успехи.

 

Бе проведена традиционна ловна томбола с предметни и парични награди, като най-големите бяха ловни оръжия за най-големите късметлии.

Тържеството продължи до късно вечерта с изпълненията на оркестъра на Тони Стоянов.

Добавете Вашия коментар

TOP