Петрич се тресе от интриги преди номинационното събрание за кмет на ПП ГЕРБ

18 Юли 2023 | 09:13
3 коментара
Политика
България
Петрич се тресе от интриги преди номинационното събрание за кмет на ПП ГЕРБ
Предстои зрелищен политически спектакъл в община Петрич! "Двама се карат, трети печели".

Защо Димитър Бръчков организира номинационното събрание в заведение? Именно той се подиграваше публично на БСП-Петрич!
Защо от 200 делегати днес партията на Бръчков неможе да събере едва 100 за събранието тази вечер?

Петрич се тресе от интриги преди номинационното събрание за кмет на ПП ГЕРБ, което ще се проведе тази вечер в култовото заведение Авалон. Малко след 18 часа герберите от южния град ще трябва да чуят отчета за дейността на партията в града, както и да направят предложенията си за нов кандидат, който да се бори за любовта на народа и да застане начело на общината.

Според източник на Pirinsko.com, трима ще са номинирани за участие в предстоящия местен вот- сегашният кмет Димитър Бръчков и двамата бивши депутати Димитър Танев и Георги Динев. Дали ще има и други номинирани за кметския пост, ще се разбере след броени часове, но засега това са тримата, за които актива на партията ще гласува.

За Георги Динев отдавна се говори, че има голям шанс да седне на кметския стол и кандидатурата му тази вечер ще бъде издигната. Изненадваща обаче е появата на бившия депутат Танев, който в последните години се скри от активния политически живот. Само преди няколко дни, Танев е платил членския си внос и се появил на сбирка в офиса на ГЕРБ, сякаш заявявайки завръщането си в политиката, като очакваме Танев тази вечер да му извади "кирливите ризи" на Бръчков и актива на ГЕРБ да разбере много истини.

Не може да се отрече, че Димитър Танев е сред основоположниците на стабилната герберска структура в южния град, която с годините се превърна в бастион на партията на Борисов в област Благоевград. И Танев, Динев и Бръчков са със сериозен принос за утвръждаване на партийната структура в Петрич. Именно Танев е виновникът Димитър Бръчков да бъде кмет на най-скандалната община в Пиринско.  ГЕРБ - Петрич е в нокдаун предизвикан от вътршнопартийни интриги, за които голям принос има кмета слънце, който към момента го разследва МВР, Прокуратура, АДФИ, ОЛАФ и Европейската прокуратура.

Бръчков НЕ успя да запази доверието си към партията на Борисов, след заигравката със служебното правителство, като даде червен картон на Росен Желязков, председател на Народното събрание.

Скандалите в ГЕРБ Петрич през последната година ескалираха. Към днешна дата активисти на ГЕРБ коментират пред петричани, че пoлoжeниeтo e пo-злe дoри oт тoвa, кoeтo ce кoмeнтирa в публичното пространство. Упрaвлявaщитe дoceгa уcпявaли дa прикрият някoи иcтини зa cъoтнoшeниeтo нa cилитe, влacт – oпoзиция, нo имa прoучвaния зa вътрeшнo пoлзвaнe, кoитo гoвoрят зa иcтинcкa кaтacтрoфa. Oттaм и гoлeмият cтрaх, чe aкo трита кръга на влияние в ГЕРБ-Петрич не се обединят за избoрите, и тe ce прoвeдaт чecтнo и пo прaвилaтa, щe лъcнe грaндиoзният прoвaл нa нaлaгaния прeз пocлeднитe някoлкo гoдини мoдeл на изборната измама "бръчи".

Как герберите в южния град ще номинират и гласуват е важно. С каква подкрепа сред съпартийците си ще излязат от събранието Бръчков- Танев и Динев, ще се разбере. Но в лидерска партия каквато е ГЕРБ резултатите от номинационното събрание ще бъдат само ориентирът за Изпълнителната комисия. Решението кой да участва в битката за кмет на Петрич ще вземе нейният лидер Бойко Борисов. Той винаги има последната дума. Очакваме интересен изход от събранието и още по-интересна предизборна кампания в града на милионерите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Добавени коментари

Беличев публикува:
18 Юли 2023 | 14:32
Новаков,бездрнико такъв!Виждаш ли докъде я докара с твоите интриги!Лансираш едно нищо наречено Георги Динев,познат на петричани като празноглавец и комарджия,дето не се е спрял да ходи при всякакви по града да го подкрепят.След като похарчи милиони на татко му,стар офицер от ДС и то на комар заедно със зет му,трябва да е някъде на заплата.За Танев е безмислено да говорим-те му ядоха попарата и затова го махнаха.Та като не можете да измислите някой друг,ще си търпите Бръчи.А ти Новаков скоро ще ядеш попарата на Баце.
Герб публикува:
18 Юли 2023 | 10:26
Платена статия,пълни измислици! Хората не ви вярват,те знаят,че чрез Динев и Танев Марио Минев иска да вземе властта!
лаици публикува:
18 Юли 2023 | 09:46
страшни тъпотии сте написали и най-важното 90 % са лъжи скалъпени оттук оттам

Добавете Вашия коментар

TOP