Петрич потъна в скръб! Отиде си още една футболна легенда

09 Септември 2015 | 14:12
0 коментара
Спорт
Петрич потъна в скръб! Отиде си още една футболна легенда

Поредна футболна легенда си отиде от този свят. Петрич потъна в скръб заради кончината на Илия Карадалиев. Именитият бивш футболист на Беласица, треньор и бивш технически директор е издъхнал вчера, съобщи struma.bg.

Роденият 1966 година Карадалиев следобед започнал да се оплаква от болки в корема. Линейка на Спешен център - Петрич го транспортирала за Благоевград. Смъртта го застигнала в линейката преди да стигне областния център.

Карадалиев бе една от най-уважаваните футболни личности в Петричка община и Югозапада. Като футболист е носил екипите на Славия и Янтра (Габрово). Освен в Беласица, е работил също и във Вихрен (Сандански).

Той е поредният, с когото се прощаваме последните дни. Вчера от този свят си отиде един от най-големите треньори в историята на нашия футбол - Христо Андонов - Пелето, а преди дни изпратихме и Динко Димитров, брат на Георги Димитров - Джеки.

Редакцията на БЛИЦ изказва искрените си съболезнования на семейството и близките на Илия Карадалиев. Поклон пред светлата му памет!

 

Добавете Вашия коментар

TOP