Пет фирми в конкуренция да ремонтират 2 зали в Спортния интернат в Благоевград срещу 673 хил. лв.

22 Март 2023 | 09:11
0 коментара
Общество
Благоевград
Пет фирми в конкуренция да ремонтират 2 зали в Спортния интернат в Благоевград срещу 673 хил. лв.

.Пет фирми влязоха в конкуренция да ремонтират залите „Хандбал“ и „Гимнастика“ в Спортния интернат в Благоевград със заложена сума от 672 978, 75лв без ДДС.

Благоевградските „Престиж бизнес-93“ ООД на Любен Янев и Георги Шапков, „ВИП Трейд енд билд“ ЕООД на Николай Динков-Нинджата, „ДК-Благоевград“ ЕООД  на Борис Боцев и софийските „Билдком БГ“ ЕООД на Георги Георгиев и „Арете Строй“ ЕООД на Пламен Трифонов са депозирали оферти по обявената обществена поръчка. В изискванията за ремонта общината е заложила подмяна на подовата настилка, таваните и осветлението, нова дограма, а за хандбалната зала и нови мрежи и седалки за публиката. В момента финансиране не е осигурено, но очакванията на шефа на общинското звено „Спортни имоти“ Драган Стойков са за средства от Министерство на младежта и спорта, в което има депозиран проект.

Припомняме, че миналата година баскетболните клубове тренират в напълно обновената баскетболна зала в СК „Пирин“. Тя бе ремонтирана с дарение от над 100 000 лв. от бизнесмена Георги Спасов и вече отговаря на всички изисквания за провеждане на официални баскетболни и волейболни мачове.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP