Пет човека са пострадали при пътни инцидента през почивните дни в област Благоевград

18 Април 2023 | 11:10
0 коментара
Общество
Благоевград
Пет човека са пострадали при пътни инцидента през почивните дни в област Благоевград
  1. На територията на област Благоевград са станали следните ПТП:

На  13.04.2023 г. около 17:50 часа на пътя между с. Кулата и гр. Петрич е станало ПТП, при което лек автомобил „Волво“ с 20- годишен водач от гр. Петрич е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил в лек автомобил „Фолксваген“. В резултат на удара, лекият автомобил „Волво“ се е завъртял и се е ударил в лек автомобил „Тойота“, като с охлузни рани на главата е пострадал водачът на лекия автомобил „Волво“, а с охлузни рани на ръцете и натъртвания - двама пътника в лекия автомобил „ Тойота“. На тримата водачи са направени проби за употреба на алкохол, които са отрицателни.

На 15.04.2023 г. около 14:50 часа на път II-19 между гр. Добринище и гр. Банско, лек автомобил „Ситроен Ксара“, управляван от 55-годишна жена от гр. Хаджидимово е излязъл в дясно от пътното платно и се е преобърнал. Водачката на автомобила е пострадала с фрактура на лакътната кост. Направената й проба с техническо средство за употреба на алкохол е отрицателна.

На 17.04.2023 г. около 08:00 часа в района на с. Хърсово, общ. Сандански е станало ПТП, при което лек автомобил „Мазда“ с 54-годишен водач от с. Ново Делчево, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е излязъл в ляво от пътното платно  и се е блъснал в дърво. Водачът на автомобила е пострадал с охлузвания на гръдния кош и порезна рана на ръката.

Добавете Вашия коментар

TOP