Пенсионираха началникът на полицията в Петрич Стоян Стойчев, след 27 г. служба в МВР

06 Май 2015 | 10:16
0 коментара
Общество
Пенсионираха началникът на полицията в Петрич Стоян Стойчев, след 27 г. служба в МВР

Началникът на полицейското управление Стоян Стойчев се пенсионира Следващата седмица той ще депозира рапорта си след 27 години служба в системата на МВР. Стойчев ръководи успешно РУ на МВР в южния град, след като дълги години бе част от криминалния сектор в полицията, съобщава Struma.com.

Той бе издигнат на поста шеф от главния секретар Георги Костов, по време на управлението му в ОД на МВР в Благоевград. Стойчев е работил и в столично полицейско управление, откъдето имаше покана да се премести отново там,но той отказал. В управлението в Петрич има още 4-има служители натрупали стажа си и вероятно ще се пенсионират. Мястото на Стойчев временно ще заеме заместникът му Тони Георгиев, дали Георгиев ще остане титуляр на Петрич или ще бъде преместен в Сандански, както се говори, засега не е ясно.

Няма официално решение на ръководството в лицето на новия директор Христо Разсолков кой, къде ще бъде назначен. От дни в кабинета си в ОД на МВР като шеф на Криминална полиция и заместник -директор, е ексшефът на ПУ на МВР в Сандански Росен Танушев. До края на следващата седмица ще има вече направени предложения за смените по върховете на полицейските управление по места, казват от ОД на МВР в Благоевград. В новия си кабинет като шеф на Охранителна полиция влезе вчера и новият началник Г. Кьосев, който заема мястото на пенсиониралия се П. Байраков.

Добавете Вашия коментар

TOP