Пенсионер бере душа в болница, пребит зверски от адвокат в Петрич

24 Април 2023 | 09:47
0 коментара
Криминално
Благоевград
Пенсионер бере душа в болница, пребит зверски от адвокат в Петрич
Адвокатската колегия предприема спешни действия за отнемане правата на побойника от Петрич, адвокат Павлик Узунов, който бе арестуван за зверски побой над пенсионер по болест, съобщава Struma. com.

Оказа се, че пострадалият 66-годишен мъж вчера е бил с реална опасност за живота, има 11 счупени ребра, травма на главата, счупена ръка. Адвокатът безмилостно скачал върху безпомощния човек, докато не се умори. При приемането на пострадалия в болницата, лекарите били ужасени и започнали битка за връщането му към живота. Припомняме, че инцидентът е от вчера. Узунов, бил приютен от пенсионера, с когото се познавали от години. Всеки ден адвокатът търсил пари от човека, обещавайки му, че скоро ще спечели много пари. Вчера отново поискал и след като наемодателят му отказал, последвал жестокия побой. Неясно защо след подобно зверство върху беззащитен човек, прокуратурата в Петрич е отказала да задържи адвоката, който тази сутрин е освободен, след изтичане на 24- часовото му полицейско задържане.

Близките на пострадалия са в шок от случилото се, никой не е очаквал толкова бързо Узунов да е на свобода. Както писахме, адвокат Узунов е работил в София, но отскоро се завърнал в Петрич, живее по квартири, но никъде не плащал наем, спекулирайки с професията си. Тази сутрин от адвокатската колегия в Благоевград са поискали официална информация за случиото се и се предприемат спешни действия по изкючването на Павлик Узунов от колегията. Състоянието на пострадалия продължава да е тежко.

Добавете Вашия коментар

TOP