Пеевски за политическия проект на Гешев: Само мога да се усмихна

05 Юли 2023 | 21:04
0 коментара
Политика
България
Пеевски за политическия проект на Гешев: Само мога да се усмихна

Само мога да се усмихна на гражданския проект на Иван Гешев, мисля че това е достатъчно, коментира в кулоарите на парламента депутатът от ДПС Делян Пеевски. 

Той смята, че темата за имунитета на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов е изчерпана, след като днес той обяви, че доброволно се отказва от депутатската си защита.

"Аз вярвам на българския съд, на българската прокуратура, няма да бъда жертва на шантаж и изнудване", обяви по-рано пред медиите Борисов.

На брифинг в парламента председателят на „БСП за България“ Корнелия Нинова коментира, че той го е дал под натиск и смятат това за успех на БСП. Тя отбеляза, че втора точка днес е било гласуването на имунитета му в пленарната зала.

"Ако Володимир Зеленски дойде в България, ще коментираме. Каквото имаме да казваме, мисля, че сме го изразили с декларацията за пълна подкрепа", посочи Пеевски. 

От ГЕРБ-СДС, „Продължаваме промяната - Демократична България“ и „Има такъв народ“ също предпочетоха да не коментират темата за евентуална визита на украинския държавен глава у нас.

Източник: БТА/Нелли Желева

Добавете Вашия коментар

TOP