Пеевски: Такъв скандал България не е виждала - целият "елит" на ПП-ДБ е на снимки с контпрабандисти

09 Април 2024 | 11:24
0 коментара
Политика
България
Пеевски: Такъв скандал България не е виждала - целият елит на ПП-ДБ е на снимки с контпрабандисти

акова нещо в държавата не се е случвало - планини от кеш и партия на пудела. Целият "елит" на ПП-ДБ е на тези снимки в дружески, да не кажа особени състояния, с едни контрабандисти. 

Да говори за мутренски времена Петков, след като това се е случило под ръководството на техния финансов министър, техния МВР шеф Рашков и цялата тази кохорта, която е в, меко казано, особена близост..."

 

Това заяви лидерът на ДПС Делян Пеевски в коментар на последния скандал в държавата – новите снимки на Живко Коцев, Бойко Рашков и обвиняемия за участие в организирана престъпна група за контрабанда, търговия с влияние и подкупи Стефан Димитров.

"А вие какви времена виждате, че е имало там към момента" отговори Пеевски на коментара на Кирил Петков, че се връщат мутренските времена.

"Такова нещо никога не се е случвало в държавата - планини от кеш, партия на пудела, мога да кажа, вие се сещате коя е тази партия. Това красиво същество носи пачки към господарите си, които ги видяхме на снимките кои са", коментира Пеевски скандала в МВР.

"Видяхте ли кои са на тези снимки? Да видяхте някой от ДПС, някой от ГЕРБ? Целият "елит" на ПП-ДБ е на тези снимки в дружески, да не кажа особени състояния, с едни контрабандисти", заяви още Пеевски.

"Искрено се надявам прокуратурата да не прикрие нещата и службите за това нещо и да излезе цялата истина наяве. Гражданите трябва да видят кой политически елит открадна техните пари. Защото това са парите, които трябваше да са в бюджета и да бъдат за българските граждани. Видяхме къде са - по скъпи почивки в чужбина, по планини от кеш, в които се е финансирало се вижда какво вече...", допълни Пеевски.

Да говори за мутренски времена Петков, след като това се е случило под ръководството на техния финансов министър, техния МВР шеф Рашков и цялата тази кохорта, която е в меко казано особена близост, почвам да се съмнявам в каква близост е цялата тази група, това е нечувано, допълни председателят на ДПС и обяви, че се надява нищо да не бъде скрито и от медиите.

Да се стигне до края - институциите да работят, но и вие да казвате истината, защото България такъв скандал не е виждала до този момент, допълни Пеевски.Епицентър.бг

 

Очаквайте подробности!

Добавете Вашия коментар

TOP