ПАСКАЛЕВ ПОВЕДЕ ЛЕВИЦАТА НА ПРОТЕСТ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА: Хора без морал нямат място в управлението на държавата

02 Юни 2023 | 09:40
1 коментара
Политика
България
ПАСКАЛЕВ ПОВЕДЕ ЛЕВИЦАТА НА ПРОТЕСТ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА: Хора без морал нямат място в управлението на държавата

Привърженици на „Левицата“ се събраха пред парламента. Протестът им е под надслов: "Против правителство на престъпната коалиция".

"Ние не искаме подобно правителство, което е плод на една престъпна коалиция между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Смятаме, че тези политически субекти, които бяха политически противници, в момента създават едно престъпно правителство. Смятам, че то няма да защитава интереса на българските граждани. Точно на 2 юни трябва да кажем, че моралът трябва да възтържествува в България. Хора без морал нямат място в управлението на държавата", заяви Костадин Паскалев от "Левицата".

"Ние не искаме подобно правителство, което е плод на една престъпна коалиция между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Смятаме, че тези политически субекти, които бяха политически противници, в момента създават едно престъпно правителство. Смятам, че то няма да защитава интереса на българските граждани. Точно на 2 юни трябва да кажем, че моралът трябва да възтържествува в България. Хора без морал нямат място в управлението на държавата", заяви Костадин Паскалев от "Левицата". БНТ, снимка: БТА

Добавени коментари

Recognize публикува:
02 Юни 2023 | 20:58
Този селски шут да хване да се скрие някъде.Пълен отрепаняк.Когато краде и си развяваше байрака се спотайваше като мишок.Срам и позор за продажника и ренегат тна червените кхмери!

Добавете Вашия коментар

TOP