Партия Движение Гергьовден-Благоевград подкрепя кандидата за депутат на ГЕРБ-СДС Илиан Георгиев

12 Май 2024 | 20:31
4 коментара
Политика
Благоевград
Партия Движение Гергьовден-Благоевград подкрепя кандидата за депутат на ГЕРБ-СДС Илиан Георгиев

На Томина неделя партия Движение Гергьовден-Благоевград подкрепя кандидата за депутат на ГЕРБ-СДС Илиан Георгиев

"Партия Движение Гергьовден е патриотична, консервативна и прагматична формация. Успоредно с усмивката и доброто настроение - изключително важни за политическия диалог - винаги сме търсили съгласие и обединяване на усилията. Поставили сме си реалистични и постижими цели. Специално в Благоевградската листа от Движение Гергьовден нямаме лично участие, въпреки доброто представяне на нашите колеги на местните избори. Но сме с намерение да работим за втория в листата на Коалиция ГЕРБ-СДС, господин Илиян Георгиев. Смятаме, че най-големия областен център е редно да има своя депутат в следващото народно събрание. Това е важно за региона, изключително важно за самочувствието и мотивацията на местните избиратели". Това казаха на пресконференция днес в Благоевград лидерите на Движение Гергьовден -Любен Дилов-син, Георги Захариев, областният координатор Ивайло Червилов и Себастиан Таджер, който е кандидат за Евродепутат в листата на ГЕРБ-СДС от квотата на ПП Движение Гергьовден. 

“Гергьовден на изборите подкрепя в цялата област втория в листата на Коалиция ГЕРБ-СДС, Илиян Георгиев. Важно е Благоевград да има депутат в следващото Народно събрание. То ще е много важно, много трудно. Последните 9 месеца бе важно, че реално парламентарните комисии бяха по-силни от министерския съвет. Много е вероятно следващият Парламент да работи по същия начин – изпълнителната власт да не бъде свръхсилна а парламентарните комисии да са много важни. Илиан Георгиев с неговата експертиза ще бъде много подходящ за Народното събрание. Щастливи сме, че ГЕРБ са издигнали такъв човек и ние с удоволствие ще го подкрепим.”, коментира Любен Дилов-син.

Кандидадът за народен представител под №2 в листата на ГЕРБ-СДС Илиан Георгиев благодари за подкрепата, която е много важна за него и заяви, че е важно ГЕРБ да си върне позициите, които бяха загубени през последните три години, като не пропусна да отбележи, че коалицията работи за това да има петима депутати в следващия парламент. 

“Благодаря на нашите партньори и гости от Гергьовден. За мен това означава изключително важна подкрепа. Съвместно ще работим, за да постигнем повече. Всеки един от нас иска едно – по-добър, по-качествен и по-достоен начин на живот за всеки българин. Няма да е лесно, ситуацията е тежка след толкова парламентарни избори. След тази несигурност, нестабилност се надявам, че педесетият парламент ще бъде устойчив. Ще дадем всичко от себе си за това. Важно е държавата най-накрая след три години да тръгне в положителна посока.”, коментира Илиан Георгиев.

Илиан Георгиев призова избирателите да подкрепят Коалиция ГЕРБ-СДС с № 22 в бюлетината и лична преференция с №102.


 

Добавени коментари

Визио публикува:
13 Май 2024 | 10:50
Въпросната партия направи странен резултат. Имат възможност да помогнат щом вкараха толкова съветници
феникс публикува:
13 Май 2024 | 10:08
Ивайло Червилов не беше ли в ДПС, май те го избраха преди време за съветник... Втори Валери Смиленов.. Прелетни птички ..
червило публикува:
13 Май 2024 | 08:41
тоя червилов колко партии смени вън бе боклуци
кисуната публикува:
12 Май 2024 | 22:55
иляне единствения шанс да станеш депутат е да не се срещяш с белополските селяни инче ке гласуваме сички за теб ти си читав

Добавете Вашия коментар

TOP