Паркингът на парк „Македония“ пълен с чакащи автобуси с членове на СИК от областта

05 Април 2021 | 15:49
2 коментара
Политика

Паркингът на парк „Македония“  е  пълен с чакащи автобуси  с членове на СИКот Разлог, Гоце Делчев, Петрич, Сандански и др.

Председатели, зам.-предсдедатели  и секратари чакат от 1 часа тази  нощ  да бъдат извикани от Районната избирателна комисия в Благоевград, за да предадат бюлетините и протоколите си.

В същото време зад сградата на театъра, където става приемането на протоколите, има други над 30 автобуса, в които членове на СИК си чакат реда, а тази опашка се вие до хотел „Ален мак“.

 Рифат Ходжа от СИК Гърмен: „От 12 часа сме. Пресечка Отлична де в кавички де . Сега отидохме да потърсим нещо за закуска и сега ще чакаме реда да отидем да отчетем документите. Какво да ви кажа сигурно не, не бих , за първи път ми е и сигурно ще се откажа.

Може хиляди начини да се измислят в общините може да се теглят чоп да кажата след 12 отварят тая община толко часа, оная община толко часа и въпроса се решава. Ние всички се струпахме тука, чакаме блокирала им била системата.“

От СИК Гоце Делчев : „Нямам представа, чакаме всички дружно, повече вече сигурно от 24 часа, ангажирани сме.“

 От СИК Разлог: „Така като не гледаш по физиономиите откога може да чакаме от 3, от 3. И сега оттука какво е процедурата къде трябва да отидете в общината и чакаме, не знаем докога.“

 СИК Петрич: „От вчера чакаме,  пресечка перфектна е щом сме от вчера тука перфектна е.“

Към 12:30 по данни от РИК  са  обработени 41.51% от протоколите на секционните избирателни комисии в РИК Благоевград сочат:

ГЕРБ-СДС – 41.91%

ПП ИМА ТАКЪВ НАРОД – 16.21%

БСП за БЪЛГАРИЯ – 11.17%

ДПС – 7.62%

ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – 6.61%

ПП ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ – 3.61%

ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН! – 3.46%

Добавени коментари

Въпрос публикува:
05 Април 2021 | 17:50
ТОВА ЛИ СА ВИ КОВИД - МЕРКИТЕ,тулуп Борисов???
Нагледно! публикува:
05 Април 2021 | 17:13
ЕТО ТОВА Е организацията направена от партията,която толкова иска да продължи да ни управлява! Остави хората,които цял ден са работили в секция и със сложните протоколи продължиха до 1-2 часа след полунощ,след това пътуване до областния център,после чакане без край по пейките,земята-без храна,вода,тоалетни...НЕЧОВЕШКО ОТНОШЕНИЕ! ПО ГЕРБЕРСКИ!Били сме им задължени!

Добавете Вашия коментар

TOP