Паркинги и гаражи и Арт стейдж енд фест в Благоевград с нови управители

11 Декември 2023 | 15:00
0 коментара
Общество
Благоевград
Паркинги и гаражи и  Арт стейдж енд фест в Благоевград с нови управители
Две от общинските дружества към Община Благоевград, а именно "Паркинги и гаражи“ и "Арт стейдж енд фест“ са с нови временни управители до провеждането на конкурси за избора на титуляри, информира Blagoevgrad24.bg.

На мястото на Иван Иванов, който ръководеше "Арт стейдж енд фест“ бе избран Христо Климентов.

Кметът Методи Байкушев обясни, че в последните няколко години много се е говорило за броя на общинските дружества и от необходимостта те да съществуват. "Още при встъпването си в длъжност започнах анализ – кое дружество ни е от полза и ще носи добавена стойност на жителите на Благоевград и администрацията и от кои няма смисъл“, каза още той.

По отношение на "Арт стейдж енд фест“ кметът заяви, че има смисъл това дружество да съществува, като за управител предложи Христо Климентов. "Работих с него в последните няколко месеца. Христо е започнал кариерата си в Агенция "Фокус“. Това е човек, който доста добре знае как с малко пари едно съобщение да стигне до максимално много хора“, добави той.

Христо Климентов каза за себе си, че от доста години се занимава с бизнес в сферата на комуникациите, има две висши образования. "През целия си живот съм се занимавам със създаването на масови комуникации. Имам визията да стабилизираме това предприятие и то да започне да дава дивиденти за общината.

Бойко Пандурски пък бе избран за управител на Общинско дружество "Паркинги и гаражи“.

"Запознах се с него, когато встъпих в длъжност. Той е технически ръководител на ОП "Благоевград строй ремонт“. Това е човекът, който работи на терен и ръководи всички групи за аварийните дейности, които се извършват в Благоевград. 9 години е живял в чужбина. Защо предлагам Бойко? Предлагам го, защото показа изключителна отговорност и отношение към работата си, има организаторски талант“, каза кметът Методи Байкушев за Бойко Пандурски.

Добавете Вашия коментар

TOP