Паника в парк в Рим! Българин вилнее, удря възрастни, ранява полицай

19 Март 2019 | 15:47
1 коментара
Криминално

Българин предизвика паника в най-големия римски парк "Вила Памфили", съобщава вестник "Месаджеро".

Млад мъж, за когото впоследствие се установило, че е с българско гражданство, нападнал без причина двама възрастни минувачи на алея във "Вила Памфили".

Българинът ударил по лицето единия от тях, след което друг минувач се впуснал след него, за да го спре. Щом го настигнал обаче, последвал втори удар на българина, този път по лицето на друг възрастен минувач, след което пак се впуснал да бяга.

Опитващият се да го спре италианец повикал случайно минаваща в парка патрулна полицейска кола, които тръгнала по дирите на нашенеца.

Операцията по задържането му се оказала трудна, защото мъжът освен че бил в превъзбудено състояние, не говорел италиански, а и нямал документи у себе си.

Петима полицаи били необходими, за да възпрат буйстващия българин. Той обаче успял да рани и униформен, който му слагал белезници на ръцете.

Властите в Рим коментират пред изданието, че този случай е поредният, който допринася за несигурността на италианците от миграционните вълни, защото последно време се увеличили кражбите от домовете, грабежите и нападенията в италианската столица.

Добавени коментари

Марина публикува:
20 Март 2019 | 06:47
Затвор за тези боклуци!!!!До живот,но да работят в затвора,да изкарват хляба си!!

Добавете Вашия коментар

TOP