Паника! Мечки нападат домашни животни в Пиринско

09 Септември 2022 | 14:05
7 коментара
Общество
Паника! Мечки нападат домашни животни в Пиринско

Кметът на село Горно Дряново, община Гърмен, Ибрахим Пингов отправи специален апел към жителите на селото, по повод постъпила информация от местни хора за нападения на мечки върху домашни животни.

Получени са два сигнала за нападения на мечки в близост до село Горно Дряново. Това се е случило в рамките на две седмици. Единият случай е от 27.08 в местността  "Дебренското" (на 4 километра от селото), вторият случай е от вчера в местността "Ливаде" (на 2 километра от селото). И в двата случая са убити и изядени телета.

„Призовавам онези, които ходят в гората за гъби и билки да бъдат изключително внимателни и предпазливи. Избягвайте да ходите сами в гората. Вдигайте повече шум, за да прогоните мечките ако са наблизо. Запознайте се с препоръчителните действия, които може да предприемете при внезапна среща с мечка“, апелира кметът на селото Ибрахим Пингов.

 Информирани са и съответните институции с оглед безопасността на хората./БНР/

Добавени коментари

И в Банско има една публикува:
10 Септември 2022 | 19:03
Тя напада само жителите на общината и иска да си я харесаме.Ама после така ще ни ухапе,че никога няма да зарасне раната! Далече от нея!
Е тва е "възход" по български публикува:
10 Септември 2022 | 13:29
Ударѝ му червената лента и само ще им слушаме глупостите без да "чуват" гласът на народа.Ясно ви е,нали? И при тях няма да има демокрация-само ще ги слушаме и акъл няма да им даваме!Българио,Българио,защо така се изметнаха всички "родолюбци"-искат само да седнат в топлите,меки кресла много да папкат, та нищо да не вършат.От къде дойде тази болест? Вече сме сигурни,че и те нищо няма да направят!А иначе на всички сме "приятели"!
Банско публикува:
09 Септември 2022 | 23:54
А за Семерджиева и тя е лакомата мецана! С най голямия медец
Озадачен! публикува:
09 Септември 2022 | 17:13
Ум ми го не побира как един човек с толкова "много дипломи" по всичко е толкова прост,че не разбира какво му се пише?! Но се сетих-той няма такива дипломи!Той няма и необходимият акъл да прецени това,което му се пише!Та като си правим тези изводи,нали се сещате с какъв "човек" си имаме работа.И точно такъв "човек" иска да го изпратим в Народното събрание на всяка цена.Вече се питаме "Защо е тази жажда за там"? Ами ясно е-да се граби,граби безпаметно!С това си настояване той сам показва,че има нещо нечитаво.Толкова други кандидати има-как пък един не ползва неговите приоми?! Ами защото са друг тип хора-ако ги изберат - добре,ако ли не пак добре.Имат си истински дипломи,професии,няма да закъсат.А тоя НЯМА НИЩО!Ни в главата,ни дипломи! И една дума не отрони колко работни места е създал.Ами толкова-няколко с силово набутване,протикции,ходатайство,заплахи...ами защо му се плашите на тоя идиот?Ами ХЛЕБОЗАВОДА?
Не МАЦУРЕВ публикува:
09 Септември 2022 | 15:35
Банско никога не е бил за Мацурев и няма да бъде! И с нищо не е помагал само е пречил както пречи и сега с наглостта си! Няма да го изберем колкото и да му се иска.
Банско! публикува:
09 Септември 2022 | 15:25
Приятели на Банско! Няма да коментираме злобните писания и опорки на мръснте комунисти и безработни изродчета които хвърлят кал по нашият лидер Мацурев! Мацурев знае как се управлява! Мацурев е спасявал града ни от кризи! Мацурев е помагал на кмета Кадев с контакти, с бюджет, с съвети! Мацурев знае как да извадим държавата от хаоса и кризите! Банско е твърдо зад МАЦУРЕВ!!
И в Банско се е явила една: публикува:
09 Септември 2022 | 14:41
И в Банско напоследък броди една стръвница готова да налапа депутатското кресло.Дружинката ли да викаме,капан ли да опъваме,отрова ли...Но е много упорита-с лозунги ни лъже и да има как цяло Банско да налапа.Ама няма-а-а-а!Няма да ѝ се дадем!

Добавете Вашия коментар

TOP