ПАМЕТ! Две години след смъртта на Шарлопов вдовицата му Бояна е неутешима

07 Февруари 2020 | 13:38
2 коментара
Любопитно

Две години след кончината на един от най-богатите българи - хотелиера Стефан Шарполов, вдовицата му Бояна не може да се примири с неговото отсъствие и продължава да го чака да се прибере в дома им.

Точно преди две години, бизнесменът напусна този свят.

След смъртта на Шарполов, красивата му съпруга, която допреди това се бе отдала на грижите за петте им деца, наследи многомилионната му империя, която и досега не само управлява с хъс и вещина, но подобрява и непрекъснато разраства. 

На днешния ден Бояна посвети на покойния си съпруг две изречения, които обаче красноречиво описват тъгата, обгърнала младата жена. "Две години минаха, а аз все те чакам да си дойдеш! Липсваш ми, почивай в мир!", написа Шарлопова в личния си профил във "Фейсбук". Познати и непознати от листата с приятелите на Бояна изказаха своите съболезнования. 

Тя се посвети изцяло на бизнеса и децата си след кончината на Шарполов и чак в средата на миналата година поднови светския си и социален живот. През август заедно с всичките деца и зет си посетиха събора в Жеравна, който приживе Шарполов не пропускаше. През декември Бояна дори получи отличие на церемония "БГ модна икона". 

Преди време красивата блондинка призна, че е получила няколко оферти да продаде бизнеса на съпруга си, които обаче е отхвърлила. С днешна дата тя ръководи империята "Шарлопов груп" заедно с най-голямата дъщеря на Стефан - Ева Шарполова.

Добавени коментари

Кольо публикува:
07 Февруари 2020 | 19:17
Много ясно че го е прежалила, тази красива жена сама не може да остане!! Красива , умна и със солидни финанси няма начин
Rambo публикува:
07 Февруари 2020 | 17:13
Otdavna go e prejalila

Добавете Вашия коментар

TOP