Отличиха най-ловките играчи на белот в симитлийския квартал „Ораново”

25 Февруари 2016 | 13:45
0 коментара
Любопитно
Отличиха най-ловките играчи на белот в симитлийския квартал  Ораново”

12 двойки показаха спортменска игра, най-добрите спечелиха грамоти, медали и купи.

Традиционният зимен турнир по игра на белот в симитлийския квартал „Ораново” приключи с много победители и положителни емоции.
Вече седем години запалени картоиграчи организират турнир на белот от четири човека. В турнира участваха 12 двойки, които в продължение на няколко седмици след уморителното ежедневие, разнообразяват вечерите си със спортсменска игра на по чашка. Всяка година най-добрите се отличават с грамоти, медали и купи. Тази година традицията не беше нарушена и организаторите приготвиха специални отличия за най- ловките играчи. Третото място заеха игровата двойка- Валентин Ашминов и Кирил Павлов- Чако, второто почетно място бе за Боби Докузов и Ивайло Тошев –Йоцо. Първенци в надпреварата станаха Петър Налбантов и Тихомир Айков. Голяма купа, грамоти и медали бяха раздадени на победителите, а специални грамоти за спортсменска игра на Иван Мечкарски и Любо, и за най- млада и просперираща двойка на Петър Мурджов и Александър Налбантов.

След края на турнира мъжете си спретнаха празненство, като събраха символични суми от всеки участник и вдигнаха наздравици за добрата игра и уважението помежду си.

Добавете Вашия коментар

TOP