Откриват Общностен център в Благоевград

16 Април 2024 | 13:20
7 коментара
Общество
Благоевград
Откриват Общностен център в Благоевград

Официална церемония по откриване на обект „Изграждане на Общностен център и детска площадка“ ще се състои в Благоевград.

Той е по проект за интегриране и приобщаване на ромите в община Благоевград. Събитието ще се проведе на 29 април от 13:00 часа на ул. „Свобода“ в Благоевград.

Над 960 хил. евро се инвестираха в създаването на нормална жизнена среда за ромското население в Благоевград. Средствата от близо милион евро са чрез Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Основен партньор на Община Благоевград в осъществяването на намеренията, е компания от Кралство Норвегия.

Добавени коментари

МБ публикува:
19 Април 2024 | 13:16
Който иска да се интегрира го е направил. На останалите им е добре да живеят, така както знаем всички-на гърба на данъкоплатците,вечно отритнати, а в същото време страшно нагли и знаещи правата си за разлика от голяма част от българите.Има площадка и беседка на мястото на бившото заведение Соларис, които са доста добре окупирани от лица от ромски произход,които даже си позволяват да гонят майки с деца от площадката.А на площадката в близост до варко ромски чеда гонят с дървени тояги български деца, за да завземат съоръженията.А на площадката в близост до змк (едно огромно място за игра) питайте колко хора се осмеляват да отидат там с децата си.В двора на 11то училище тези неинтегрираните също са на власт.
М публикува:
17 Април 2024 | 01:41
Вижте първо колко българи живеят в " цигански" входове и кооперации! Помогнете първо на тях. Те работят и плащат данъци. И какъв е интересът на норвежците в Благоевград.?
Каро публикува:
17 Април 2024 | 00:25
Кмете ЦИГАНИТЕ СА ПОВРЧЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ ДАДОХМЕ ИМ АПАРТАМЕНТИ НА ОРЛИВА ЧУКА ПРОДАДОХА ГИ И ПАК СЕ ВЪРНАХА В ГЕТОТО ЦИГАНСКАТА МАХАЛА ДО СЕГА ТРЯБВАШЕ НЕЗАКОННИТЕ КЪЩИ ЗАМЪЦИ ДА БЪДАТ ПРЕМАХНАТИ ИЛИ САМО НА БЪЛГАРИТЕ ГИ МАХАТЕ.......ДОКОГА ЩЕ ГИ ЛАНСИРАМЕ И ЩЕ ПОЛУЧАВАТ САМО ДОЦИАЛНИ ПОМОЩИ ОКОЛО 1200 ЛЕВА НА МЕСЕЦ А БЪЛГАРИТЕ ДА МРЪТ...
Vase gudeto публикува:
16 Април 2024 | 21:21
Manete gi tiq cigani, she im eba maikata... she gi gazim s valqci
СЕКСЪТ И ГРАДЪТ публикува:
16 Април 2024 | 19:08
ПАРИ НА ВЯТЪРА КАКТО СЕ ПЕЕ В ЕДНА ПЕСЕН........
Ной публикува:
16 Април 2024 | 18:39
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- https://use.my/sman
Петър публикува:
16 Април 2024 | 18:19
Не харчете пари на вятъра! Единственият начин да интегриране циганите е са се ОБРАЗОВАТ,а не да ги пускате да минават ,защото ...ПАРИТЕ ЗА УЧИЛИЩАТА СЛЕДВАТ УЧЕНИКА! Топлата вода е открита! Едно истинско и добро училище....закрива три затвора....след време! Никакви площадки не са нужни...ще откраднат и пясъка даже!

Добавете Вашия коментар

TOP