Откриват нов туристически-информационен център в Банско

14 Декември 2023 | 13:49
1 коментара
Бизнес
Благоевград
Откриват нов туристически-информационен център в Банско

В навечерието на старта на новия зимен туристически сезон 2023-2024, Банско ще посрещне почитатели и гости с откриването на нов туристически център, реализиран по проект на Националното сдружение на малкия и средния бизнес в туризма.

Културно-информационният център е организиран в Чобанов хан, където ще приветства своите първи посетители на 15 декември от 17 часа. Програмата обещава множество вълнуващи събития, включително презентации на красотите на Рило-Пиринския район, дегустации на изискани ястия, вина и винени продукти, ревюта на традиционни носии и много други изненади.

Центърът е идеалното място за тези, които търсят автентични сувенири и анимационни стоки, като същевременно предлага творчески работилници за малки и големи, както и специална дискотека за най-младите посетители.

Съчетавайки културно богатство и информационна полезност, Културно-Информационният Център в Банско обещава да предостави неповторимо туристическо изживяване, допълнено със запомнящи се моменти и обогатено с възможности за откриване на богатствата на туристическия район Рила-Пирин.

Добавени коментари

Аз съм бурята! публикува:
14 Декември 2023 | 14:03
Това е рубриката ми "ШАСЕМРЕОТСМЕХ". Абе, курорте, айде малко безплатен пиар от мен - вместо да си прави комунЕстически картички, ръководството ви да вземе и ви преименува площада, че да носи името на некадърен терорист си е жалко, дори и за вас. Туристи се привличат, като се промотирате като европейски курорт, а не като селска кръчма на комунета..Толкоз от мен! Ай у лЕво!

Добавете Вашия коментар

TOP