Откриха човешки скелет на изчезнал преди 5 месеца мъж в Банско

21 Август 2020 | 08:39
6 коментара
Общество

Човешки останки бяха открити снощи в ски-зона „Банско“, над едноименния курортен град. Те са на изчезнал преди пет месеца руски гражданин, съобщава БГНЕС.

На скелета се натъкнали в късния следобед в четвъртък спасители от ПСС-Банско в местността “Шилигарника” – между ски-пистата и влека.

От 80-годишния мъж е останал само скелета, бил е със скиорски каска, яке, обувки и щеки. Ски не са открити.

В якето на оглозгания от диви животни скелет е открит и мобилен телефон без СИМ-карта.

Руснакът е изчезнал през март, търсен е от спасителите, правени са обходи на ски-зоната, включително и с куче. Открит е едва към 17 часа снощи, останките му са транспортирани до моргата на МБАЛ-Благоевград за оглед от съдебен лекар.

Добавени коментари

Истински стар милиционер-глупак публикува:
21 Август 2020 | 13:44
И Кума Лиса не е толкова хитра,както е описана в детските приказки.А как ще обясните изказването на сина му,че месец преди да дойте е бил в болница заради сърцето? Акак ще обясните,че парите му са си били на място-около 2000€ и по-малко долари?Няма начин и ските да се намерят в най-ниската част на пропастта,ако някой не ги е намерил след трагедията и не е знаел чии са.Имал е и НЕАКТИВНА сим-карта,която е ползвал само за снимки.Като сте толкова компетентни-отидете да работите в системата на МВР!
Метеоролог: публикува:
21 Август 2020 | 12:03
Днес над Пирин е слънчево и ясно.Няма буря отдавна.Няма и да има! А "бурята" да се развихри и да си прибере "комунетата" от ГЕРБ и БСП! Всички са за пандиза!
Вакантни места в РУ-Банско публикува:
21 Август 2020 | 11:56
"кума лиса" и "милиционер"-а веднага да подадат документи за прием в РУ-Банско.Още повече,че в момента началникът е в оставка. Успехи!
Аз съм бурята! публикува:
21 Август 2020 | 11:56
И аз какво сега, да си разплета чорапите ли? Да имам и новината да ви имам, ГОЛЕМ ПРАЗ! Че един комуняга по-малко, какво по-хубаво от това! Творческо ми е: Умряло комуне, със сутрешното ми кафе! СМЕХ! И да, аз съм ЗА забраната на БСП и ЗА затвор за Резидента!
кума лиса публикува:
21 Август 2020 | 09:03
лисиците са изяли сим картата и ските а и кучето него е открило чак сега нещо тая работа не е как требе
милиционер публикува:
21 Август 2020 | 08:59
Това сие чисто убийство

Добавете Вашия коментар

TOP