Отдават под наем най-атрактивния имот в Сандански „Езерото”

04 Юли 2017 | 07:47
0 коментара
Общество

Отдават под наем най-атрактивния общински имот в Сандански – „Езерото”. Това стана факт, след като на последното редовно заседание общинските съветници в курортната община допълниха с обекта списъка на програмата за управление, продажба и разпореждане с общински имоти.

Имотът се намира на метри от сградата на МБАЛ „Свети Врач” и градския стадион в Сандански. Общата му площ е 10 декара и 400 кв. метра, от тях зелените площи са 2300 кв. метра. Тук влиза и площта на езерото, както и сграда от 12 кв.м и терен към нея с площ от 30 кв.м. След включване на имота „Езерото” в списъка следващата стъпка е да бъде изготвено проектно предложение за отдаване под наем чрез търг или конкурс. Срокът за отдаване под наем и цената, която трябва да плаща бъдещият наемател, се определя с решение на Общинския съвет.

От близо пет години имотът „Езерото” е свободен и не се отдава под наем. Преди три години Евгени Панайотов, който и в момента е съветник в Общинския съвет, предложи там да се изгради аквапарк, но по времето на екскмета Андон Тотев не бе реализирано.

ЛИДИЯ МАНЕВА/в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP