Отборите на "Вихрен" Сандански с четири победи от четири мача

08 Октомври 2018 | 16:20
0 коментара
Спорт

През изминалата събота и неделя отборът на „Вихрен“ – Сандански изигра четири мача и реализира четири победи.

Отборът на „Вихрен“ 2007-2008 г. с треньор Стойчо Найденов биха с 2:1 отбора на Банско, което е втора поредна победа за тима, след победата им над „Пирин“ 2001 – Благоевград  с 4:1.

Втората победа от серията победни мачове отбеляза отборът на „Вихрен“ -деца с треньор Владимир Каракичев. Децата на „Вихрен“ победиха „Пирин“ – Разлог с 4:1 и са водачи в групата. „Добър мач за нас. Продължаваме без загуба и се стремим да ставаме все по-добри“ – сподели треньорът на децата. Голмайстори с по две попадения бяха Илия Манолов и Илиян Димитров.

Третата победа донесоха „Вихрен“ – мл. възраст с треньор Тодор Мечев, които победиха отбора на „Неврокоп“  с 1:0. Голмайстор бе Димитър Йосифов. „Доволен съм от момчетата, контролирахме мача и сме на прав път. Продължаваме да работим в тази посока“ – коментира треньорът на „Вихрен“ -мл. възраст.

Четвърта победа завоюваха „Вихрен“- ст. възраст с треньор Александър Русинов, които биха отборът на Етрополе с 3:0. „Заслужена победа за нашия отбор. Традиционно силна школа. Доволен съм от играта и момчетата,  които тренират и играят за старша възраст. Продължаваме да работим усилено, за да могат футболистите от старша възраст да продължат и при мъжете на „Вихрен“ – каза треньорът Александър Русинов след мача с Етрополе.

Добавете Вашия коментар

TOP