От утре: Планирани прекъсвания на електрозахранването за област Благоевград

09 Февруари 2020 | 13:19
0 коментара
Общество

В периода от 10 до 14.02.2020 г. ще има планирани прекъсвания на електрозахранването на територията на област Благоевград, обслужвана от ЧЕЗ Разпределение.

Там, където метеорологичните условия не позволяват, няма да бъдат извършвани планирани дейности.

Това съобщават от пресцентъра на компанията.

Причината е осъществяване на инвестиционна програма за подобряване на услугите на клиентите. Компанията извършва дейности, свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла, подмяна на електромери, ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение, присъединяване на клиенти, кастрене, профилактика на трафопостове и други. Успешната реализация на тези мерки налага да бъдат извършени планирани прекъсвания на електрозахранването за периода 10 февруари – 14 февруари 2020 г, включително.

Подробна информация за засегнатите райони можете да се намери на сайта на ЧЕЗ Разпределение в секция „Графици“, на адрес http://www.cez-rp.bg/bg/grafici/grafik-na-planirani-remonti/.

Всички обекти, на които ще бъде временно прекъснато електрозахранването в област Благоевград може да се видят и чрез онлайн приложението „Аварии, текущи ремонти и планирани прекъсвания“ на cez-rp.bg,

Освен посочените по-горе срокове, с цел обезопасяване на съоръженията за работа, осигуряване на алтернативно захранване и последващо включване на съоръженията, върxу които са извършвани планирани дейности, се налагат кратковременни оперативни превключвания на електрозахранването, чиято продължителност е под 5 минути, съобщават от пресцентъра на ЧЕЗ България.

Добавете Вашия коментар

TOP