От 8-мо и 11-то училище в Благоевград са двете момичета употребили алкохол и дрога в учебен ден

02 Март 2021 | 20:39
3 коментара
Общество

Двете девойки са шестокласнички,  близки приятелки, учащи в 11 Основно училище Христо Ботев и Осмо средно училище „Арсени Костенцев“ в Благоевград. Те решили да се позабавляват, като се събрат в дома на едната от тях.

Според информация на Pirinsko.com, двете млади дами си пуснали клипчета и си спретнали трапза с водка и като допълнение за по-голям ефект решили да употребят и синтетична дрога. След което на едното от тях му прилошава и решава да си тръгне. Но пред асансьора пада и колабира.

Съседите незабавно викат екип на спешна помощ, който транспортира момичето в столична клиника. Състоянието му към момента не е ясно. Другото е в по-добро общо състояние и под домашно лечение.

Защо двете деца не са присъствали оналайн, или пък СА, но учителите не са забелязали тяхното състояние е въпрос, който предстои да се разбере и провери от инспектората по образование в града.

Добавени коментари

Креми публикува:
05 Март 2021 | 08:43
Едно от момичетата е от класа на нашето дете, винаги, когато ги проверяват учителите нея я няма, класната им ръководителка зъни на родителите, защо пак учителите да са виновни??? Къде са РОДИТЕЛИТЕ???? ДА СЕ СЕЗИРАТ ОРГАНИТЕ НА РЕДА И СОЦИАЛНИТЕ
Мила публикува:
04 Март 2021 | 13:49
Не мога да проумея как така деца на 12 години са си закупили алкохол о още повече дрога??? Подяволите какво време дойде, трябва да се разследва и по какъв начин децата са се сдобили с тези неща, не само училищата и родителите а и начина на сдобива, кой малумник е продал алкохол а още повече дрога?
Софка публикува:
03 Март 2021 | 18:22
Предстои" да се разбере и провери " къде са родителите били ...? Пак се бяга от истинската отговорност , който да поеме вината ! Ех, родители , ех ...!

Добавете Вашия коментар

TOP