Осъдиха майка за псувни в детска градина

10 Ноември 2022 | 13:04
0 коментара
Общество
Осъдиха майка за псувни в детска градина

33-годишна майка бе осъдена за дребно хулиганство в Чепеларе. Районният съд я наказа с глоба от 200 лв. и безвъзмезден труд в полза на обществото в размер на 100 часа за срок от една година. Жената влязла в пререкания с учителка и директора на детското заведение, демонстрирайки агресивно и арогантно поведение, съобщават от полицията.

Наказаната е майка на две малолетни деца и по документи е самотен родител. Свадата станала като отишла да вземе на 25 октомври към 17.30 часа по-малкото си дете от детската градина и заварила учител по заместване. Попитала учителката как е детето й, на което получила отговор, че то е прекрасно, но има нужда от допълнителна работа. Това накарало майката да се разгневи и да започне да я обижда, псува и заплашва. Учителката повикала директора на детското заведение, а А.К. продължила с нападките и обидите на входа на детската градина. Грозните сцени се разиграли пред част от персонала и други родители, които дошли да прибират децата си. Педагозите извикали на място полиция.

С тези си действия тя е нарушила обществения ред и спокойствие на съгражданите си, извършвайки непристойна проява на публично място, заявяват в мотивите си от съда. Тя получи солидното наказание, заради това, че е имала и предишен акт за дребно хулиганство, и деянието й е повторно. 

Добавете Вашия коментар

TOP