Освободиха Атанаска Николова като зам.-министър на околната среда

27 Ноември 2020 | 21:09
1 коментара
Политика

Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов от длъжността заместник-министър на околната среда и водите е освободена Атанаска Николова.

Премиерът Борисов подписа също така заповеди за назначаването на Славея Стоянова и на Илияна Тодорова на длъжността заместник-министър на околната среда и водите.

Славея Стоянова е дългогодишен служител в министерството на околната среда и водите, като е заемала различни ръководни длъжности.

Илияна Тодорова до момента заема поста Директор на Дирекция „Управление на водите“ в МОСВ.

 

Припомняме, че по-рано днес в рамките на среща с премиера Борисов министър Емил Димитров изрази желание заместникът му в министерството Атанаска Николова да бъде освободена и да бъдат назначени двама нови заместник-министри, които да отговарят съответно за водния ресурс на България и за отпадъците и екологията.

Епицентър

Добавени коментари

Славей ми пее публикува:
29 Ноември 2020 | 12:21
19.06.2020 г. Само три седмици се задържа на поста заместник-министър на околната среда и водите, Славея Стоянова. Днес тя е била освободена от дъжността по заповед на премиера Бойко Борисов. Това е станало по нейно желание, съобщиха от правителствената пресслужба Славея Стоянова влезе в екоминистерството на 1 юни, когато зае поста на арестувания след шумна акция заместник-министър Красимир Живков.

Добавете Вашия коментар

TOP