Още един клуб с интерес към Макрецкис

13 Април 2023 | 15:01
1 коментара
Спорт
Благоевград
Още един клуб с интерес към Макрецкис

От ЦСКА подготвят сериозна офанзива за привличането на звездата на Пирин Благоевград Чебрайлс Макрецкис. Офанзивният полузащитник е бил наблюдаван изкъсо от човек на клуба по време на домакинството на "орлетата" срещу Арда Кърджали. Срещата на стадион „Христо Ботев“ завърши наравно 1:1, а Макрецкис се отчете със силни изяви и остана на терена през целия мач. На трибуните в Благоевград пък е присъствал и агентът на халфа.

Макрецкис ще бъде свободен агент през лятото, когато договорът му с Пирин изтича. Тогава игралият за дублиращия отбор на Борусия Дортмунд футболист ще може да премине във всеки един клуб, който го иска.

Чебрайлс Макрецкис е голямата трансферна цел на Левски, като "сините" бяха много близо до договорка с него още през зимния трансферен прозорец, но тогава той реши да остане лоялен на “орлетата” и да изпълни контракта си с благоевградския клуб. По всичко изглежда, че от ЦСКА ще опитат да объркат сметките на своя вечен съперник за Макрецкис, към когото преди време проявяваха интерес още отборите на Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив.

Добавени коментари

фен публикува:
13 Април 2023 | 20:20
Дано Пирин успеят да го задържат още малко, да си вдигне още цената и после да вземем добри пари за него. Тия пари ще са жизненоважни до намирането на собственик и спонсори.

Добавете Вашия коментар

TOP