"Орлетата" преминаха успешно медицинските тестове заминават на лагер

14 Януари 2016 | 00:40
0 коментара
Спорт
Орлетата преминаха успешно медицинските тестове заминават на лагер

източник: Стефан Дамянов/Gong.bg

 

Футболистите на Пирин Благоевград преминаха успешно медицинските тестове, които се проведоха в два дни. 

Вчера бяха направени общите изследвания за здравословното състояние на играчите, а днес те преминаха и функционалните тестове, като за това от София пристигна специален екип от медицинския център „Дианабад“, начело с д-р Крайнов.

източник: Стефан Дамянов/Gong.bg

Всички налични футболисти са здрави и заминават на 10-дневен лагер в село Брестник.

Отборът на Пирин Благоевград стартира подготовка за пролетния дял от шампионата с 24 футболисти. Новите попълнения в отбора са две на този етап. Това са завърналите се при „орлетата“ Даниел Младенов и Смаил Креболиев. Първият игра за последно в Септември Симитли, а Креболиев в Пирин Гоце Делчев.

Преди тренировката водосвет за здраве и успех отслужи отец Петър. На първото занимание също така присъстваха председателят на ОбС-Благоевград Радослав Тасков, няколко общински съветника, както и много фенове.

На проби в отбора са Манол Чапов, който за последно бе юноша в германски клубове и Даниел Пехливанов от Вихрен Сандански.  Със сигурност от Пирин си тръгват Александър Якимов и Богомил Дяков. На първото занимание също така не се появи и Антонио Хаджииванов, но за него все още не е напълно сигурно дали ще бъде освободен.

източник: Стефан Дамянов/Gong.bg

Тренировката пропусна и Мартин Тошев, който в момента е в чужбина. От няколко дни насам упорито се говори, че той е желан от „Ботев“ Пловдив. Изпълнителният директор на „орлетата“ бе абсолютно категоричен, че официална оферта няма към нито един футболист на Пирин и Тошев ще се присъедини след три дни към отбора.

На стадион „Христо Ботев“ се появиха и двамата бразилци – Маркиньос и Единилсон Бергонси, които обаче също пропуснаха първото занимание.

От 14 януари „орлетата“ заминават на първия си подготвителен лагер в Брестник, където на 24 януари ще играят единствената сигурна контрола за сега с „Асеновец“. Все още се избира мястото за втория лагер в Турция.

Попитан кога ще се присъедини към отбора Наджи Шенсой управителят на ОФК Пирин Венко Попов бе лаконичен „В най-скоро време“.

Добавете Вашия коментар

TOP