"Орлетата" искат Христо Янев да остане! Медвед може да дебютира за Пирин още днес

21 Май 2023 | 13:02
1 коментара
Спорт
Благоевград
Орлетата искат Христо Янев да остане! Медвед може да дебютира за Пирин още днес

Ръководството на Пирин Благоевград вече си е поставило няколко много важни задачи, а две от тях са в челото. Първата е ясна - намиране на спонсор, който да осигури нормалното съществуване на клуба. Втората е свързана със старши треньора Христо Янев. На стадион "Христо Ботев" са много доволни от работата на специалиста и искат той да остане в клуба и през следващия сезон. Шефовете са надяват, че Янев ще се съгласи да продължи в Благоевград, въпреки че клубът е в тежка финансова криза и все още е заплашен от изпадане, макар че е сравнително далеч от опасната зона.

Припомняме, че Христо Янев си тръгна от Миньор Перник преди да поеме Пирин, след като феновете на "жълто-черните" се вдигнаха на бунт срещу него. В Благоевград обаче специалистът се радва на много по-голямо уважение.

Междувременно от щаба на "орлетата" разкриха, че е много вероятно Владимир Медвед да направи своя официален дебют за Пирин днес, когато тимът гостува на Септември в София. Крилото дълго време не получаваше картотека, но вече всичко е уредено и той ще бъде в групата.

Добавени коментари

Фиго публикува:
21 Май 2023 | 13:47
От агитката на Пирин: Ризов педало и украинчето с шапката да им сложат забрана да идват на стадиона!!!

Добавете Вашия коментар

TOP