Орешарски хвърли бомба дни преди вота

04 Ноември 2016 | 20:18
0 коментара
Политика
Орешарски хвърли бомба дни преди вота
Има много скрит вот за мен, хората ги е страх да кажат, че ще гласуват за мен. Това заяви кандидатът за президент Пламен Орешарски. Той призова всички, които не харесват статуквото, да гласуват за него.

„Повечето основни кандидати са приближени в някаква степен на премиера Борисов и не могат да бъдат алтернатива на статуквото. Всички, които са доволни от това, което става в държавата, могат да гласуват за останалите кандидати”, заяви той пред БНТ.

Бившият премиер каза още, че се радва, че се е включил в президентската надпревара. „Направих го, за да предложа алтернатива на българските граждани”.

Орешарски съобщи, че разполага с информация, че в някои градове ще се сменят урни, изборни протоколи, подготвени са химикалки със симпатично мастило. „Много се надявам да не бъде консумирано това нарушение. Всички доказателства, които успеем да съберем в деня на изборите, ще бъдат предадени на прокуратурата и на външни наблюдатели”, заяви той. 

„Не бих дал на никого подкрепа. Бих събирал за себе си подкрепа. Първо към симпатизантите на БСП ще се обърна”, каза още мераклията за „Дондуков” 2.БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP