Опровержение от кандидат-кмета на ПП ГЕРБ за община Кресна Атанас Махлелиев

14 Юли 2015 | 18:04
18 коментара
Общество
Опровержение от кандидат-кмета на ПП ГЕРБ за община Кресна Атанас Махлелиев

Опровержение от кандидат-кмета на ПП ГЕРБ за община Кресна Атанас Махлелиев, по повод публикуваната статия в Pirinsko.com. Кой заплаши бизнесмена Милчо Караджов да не се кандидатира за кмет на Кресна? 

Във връзка с поредната статия целяща да разедини единомислещите хора в нашата Община, които желаят промяна искам да заявя следното: Категорично отричам слуховете,че аз или някои от моите близи хора или хора от партийните структури сме оказвали натиск върху г-н Милчо Караджов.

Това, че ние достигнахме до обединение е плод на дълги разговори и поемане на ясни ангажименти и от двете страни. Най-отговорно заявявам,че никога не съм се отказвал да водя листата за общински съветници в община Кресна, ако местната структура реши и утвърди това. С гордост заявявам, че ще остана в Кресна до победа въпреки желанието на моите политически опоненти да напусна, виждайки в мен единствената алтернатива на статуквото и страхувайки се от моята личност и от задружната работа на структурата на ПП ГЕРБ-Кресна.

А.Махлелиев кандидат за кмет на ПП ГЕРБ за Община Кресна

Добавени коментари

Лили публикува:
26 Юли 2015 | 17:53
Супер си Насе, кажи им го. Стига спекулации истината трябва да се знае. Браво ние сме с теб
Опа публикува:
18 Юли 2015 | 15:26
Браво Насе с теб сме!
1948 публикува:
16 Юли 2015 | 12:55
За малко да забравя всички говорят за кандидата на Герб махлелиев, защото само той е алтернатива. Всички атаки ще бъдат към него, защото ники и илиян са едно и също. Гарван гарвана око не вади. Затова няма да чуете да говорят двамата един за друг. Очевидно е
1948 публикува:
16 Юли 2015 | 12:52
Браво за опровержението, трябва да се казва истината. Успех на Герб в предстоящите избори
Гост публикува:
16 Юли 2015 | 12:42
Обиждайте обиждайте накрая всички ще му се мазните на новия кмет Махлелиев...като ви знам колко сте долни и как обръщате палачинката. Успех моето момче не им обръщай внимание, а продължавай да се бориш срещу алчните комунета и заспата илиян.
Море публикува:
15 Юли 2015 | 23:13
Няма лошо момчето да има амбиции- илиян и чаушо като нямат никакви това си е техен проблем
агент чакал публикува:
15 Юли 2015 | 14:07
Кандидатурата на г-н Махлелиев е само част от неговите лични амбиции за кариера в политиката, а не защото милее за нашата община това е пределно ясно.Явен е факта и че не пожела да е водач на листата за общински съветници!Ако мине номера хората да му повярват, както повярваха на Цара преди време добре, ако не ще изчезне толкова бързо след изборите колкото и се появи!
Просветител публикува:
15 Юли 2015 | 13:36
Явно Венци Донев е прав,че общинска структура на ПП ГЕРБ в Кресна няма или поне е "безгласна буква" при взимането на важни решения.ПЪРВО: Наложиха им някакъв пълен анонимник за кандидат-кмет на общината (Атанас Махлелиев),който не се знае от къде е - от Варна ли е от София ли е? Има доста съмнителни дипломи и трудов стаж постигната за доста кратък период от време (все пак е на 26 години!!!).Бил млад и образован.Хайде да не се подценяваме и ние имаме доста млади и образовани и то доста по-добре от този младеж.ВТОРО: От РИО-Благоевград ни назначиха отново директор на училището, който не е местен и никой не пита местната структура на ГЕРБ дали ние нямаме готови кадри, а мисля че имаме и то доста по-подготвени от последните два директора!ТРЕТО: Явно е,че и местния лидер на ГЕРБ вече няма думата, тъй като като гледаме кандидатите за съветница са горе-долу същите, които бяха на миналите избори през 2011 г. в листата на ПП "АТАКА". Къде са в листата истинските основатели на ГЕРБ-Кресна? Иван Караджов ли ще оправи общината?! Явно плана на Милчо и Стоичков сработва добре в опита им отново да се доберат до властта в община Кресна и да крадат безнаказано. Събудете се хора!!!
гривчо публикува:
15 Юли 2015 | 07:21
Май някои хора са уплашени от тази коалиция!
DA NA публикува:
15 Юли 2015 | 00:11
MOJE DA ISPRINTI NOVINATA NA A 4 FORMAT I DA QA RAZPROSTRANI NA BABICHKITE
Фффффф публикува:
14 Юли 2015 | 23:05
Махлелиев матира кмета...браво насе всички сме с теб, обединени и силни
ню гапи публикува:
14 Юли 2015 | 21:12
Жалко, че новините от този сайт не излизат като вестник!? Този дечко няма да има какво да разнася да подарява на хората от обшината, за да четат за него, както направи с вестник "Струма" в понеделник.
Уж претенденти публикува:
14 Юли 2015 | 21:02
ЧАУШО = КРЪСТЕВ и обратното ! Многоооо Ви е яд, нали ? ;))
До Смахлелиев публикува:
14 Юли 2015 | 20:49
Всички стари к...и се събраха отново опитвайки се да направят нов бърдак в община Кресна, заставайки зад този много "кадърен" кандидат-кмет. Явно този сополанко си вярва и вярва на тези стари к...и, че може да стане кмет, пък и тези зад него си мислят, че хората в общината пасат трева. Жестоко се лъжете и ще получите един много звучен и голям шамар на 25 октомври.
ГЛАРУС публикува:
14 Юли 2015 | 20:03
Ето точно това ОБЯСНЕНИЕ е доказателство, че СИ ПРЕЛЕТНА ПТИЦА! На това може да повярват само тези, които не са живели в Кресна /ТАКИВА КАТО ТЕБ И ТЕЗИ, КОИТО СИ РЕГИСТРИРА/.
тинтири-минтири публикува:
14 Юли 2015 | 18:48
Всички политически мижитурки се обединяват срещу МАХЛЕЛИЕВ
Асен Разцвентиков публикува:
14 Юли 2015 | 18:39
Добре де Стоичков нали се беше отказал, или сте му удовлетворили претенциите.
ВЕНЦИ ДОНЕВИЯ публикува:
14 Юли 2015 | 18:19
то си е за страх твоята личност,щом изплаши Милчо и го отказа ха ха,а задружната работа на атака и остатъците от местната структура на герб ше ти помогнат много,няма що, ако така се ставаше кмет,и да вярно е ,до поражението ше останеш в Кресна,после няма какво да правиш тук,цяла Кресна знае за опитите ти с Белята да откажете Милчо и с какви методи,не знам защо се оправдаваш,веднага,това означава че има истина в историята с Милчо, лъжата и ти я нямаш за нищо,продължавай така и ше станеш Кмет,някога....

Добавете Вашия коментар

TOP