ОПАСНА МАНИЯ: 51-годишен мъж загина след падане от тротинетка

05 Август 2022 | 11:11
1 коментара
Общество
ОПАСНА МАНИЯ: 51-годишен мъж загина след падане от тротинетка

51-годишен мъж загина в бургаското село Русокастро, след като е паднал от електрическа тротинетка, съобщиха от Областната дирекция на МВР в морския град.

Сигналът за инцидента, който е станал на ул. "Цвятко Радойнов", е подаден снощи около 23.45 часа.

Поради движение с несъобразена с релефа на пътното платно скорост и залитане и падане на пътното платно, мъжът е загубил контрол върху тротинетката и е паднал. При падането си е ударил главата и е издъхнал на място.

Тялото е откарано в отделение "Съдебна медицина" при УМБАЛ - Бургас за аутопсия. Работата по случая продължава.

Това е поредният инцидент с тротинетка в страната. Само преди 2 дни 33-годишен мъж от Стара Загора бе приет в Университетската болница в тежко състояние, след като бе блъснат от лек автомобил, докато управлявал електрическа тротинетка. В същия ден пиян 18-годишен младеж катастрофира в Слънчев бряг с електрическа тротинетка. 

В началото на май пък 16-годишно момче с тротинетка се блъсна в джип в севлиевското село Селище и изгуби живота си.

Добавени коментари

Видяхте ли??? публикува:
05 Август 2022 | 12:10
"От де дойде тази мода-туй не мога да угода!"-по Митър Герин. Като ви казват,че тези с тротинетките са опасни не само за себе си ,но и за околните,вие не чувате! И ние в Банско си имаме един бивш,но никога и бъдещ депутат,който се разкарва по града с такова съоръжение и е много опасен за околните,но по-слабо за себе си, защото ако падне няма да е толкова голям зян! Най-добре е да се спрат или да се въведат строги регламенти за разкарването с тях безцелно по улиците.Като неотложно може да се приеме само предизборната агитация за предстоящите избори,макар,че ефектът ще бъде нулев - /О/. СПРЕТЕ ТРОТИНЕТКИТЕ!

Добавете Вашия коментар

TOP