Опандизиха ревнив баща, счупил черепа на 14-годишен

21 Юни 2022 | 11:35
0 коментара
Криминално
Опандизиха ревнив баща, счупил черепа на 14-годишен

Магистратите определиха "задържане под стража" спрямо побойник, причинил черепно-мозъчна травма на 14-годишен.

В. М. е счупил черепа на младежа, който имал връзка с дъщеря му. Седмокласничката от Петрич дори искала да се оженят. Това възпламенило 35-годишния й баща. Както подробно информирахме, петричанинът от улица "Просвета" в ромската махала пребил момчето с твърд предмет. Удрял го жестоко по главата.

Непълнолетният Митко Я. живеел с дядо си в петричката ромска махала. Преди да пострада тежко, бил на събор в санданското село Склаве. Там случайно срещнал В. М. – бащата на ученичката, който бил със съпругата си и с дъщеря си. Мъжът го предупредил да не се занимава с нея, тъй като била малолетна.

Същата вечер Митко минавал покрай къщата на приятелката си. Спрели пред дома му, след което последвало отправяне на обиди от двете страни. Бащата на малолетното момиче със семейството си излязъл на улицата, носейки метална тръба. Вербалната агресия между опонентите прераснала в сбиване. 

Пострадалият бил транспортиран в болнично заведение в Петрич от свои близки. Направените изследвания са констатирали, че е с полифрагментна фрактура на черепа. Впоследствие той е опериран в УМБАЛСМ „ Пирогов“ в столицата.

Добавете Вашия коментар

TOP