Онлайн инициативи в Разлог

30 Ноември 2020 | 10:15
1 коментара
Култура

В Разлог ученици от средните училища заедно със свои учители организират онлайн отбелязване на Международния ден за борба със СПИН – първи декември.

Под надслова "СТОП СПИН" ще  бъдат подготвени материали на тема – какво е имунна недостатъчност, какви са симптомите, какви са пътищата за заразяване. 
По повод 3 декември за Международен ден на хората с увреждания, отново чрез онлайн платформа, община Разлог и ръководствата на социални заведения ще организират кампания по отбелязване на събития свързани с този ден. 

Тази година предизвикателството е, всички, които говорят и обсъждат проблемите на хората с увреждания, да слагат ударението върху човека и неговата индивидуалност и лично достойнство, а не върху увреждането му.

Добавени коментари

Призовка скоро време публикува:
30 Ноември 2020 | 11:48
НЕЩАСТНИ НЕКАДЪРНИЦИ, ПАК ПРОПУСНАХТЕ ДА ЦИТИРАТЕ БНР! ЖАЛКИ ПРЕПИСВАЧИ, НЕА МОЖЕТЕ ЕДНА НОВИНА ДА НАМЕРИТЕ САМИ! ЖАЛКИ СТЕ, СМЕШКОВЦИИИИИ!!! НО ЩЕ ПЛАЩАТЕ СКОРО, ОЧАКВАЙТЕ ПРИЗОВКА! ТЕ И БРАТЯ БОБОКОВИ МИСЛЕХА, ЧЕ ЩЕ СЕ ИЗМЪКНАТ, АМА СЕТА - 2 МЛН ЛВ ГАРАНЦИЯ И ВИЕ-ИЛИ ПЛАЩАНЕ, ИЛИ ЗАКРИВАНЕ НА ЖАЛКАТА ВИ МЕДИЯ ОТ ПРЕПИСВАЧИ!

Добавете Вашия коментар

TOP