Олександър Бабич: Показахме характер

17 Март 2024 | 21:06
2 коментара
Спорт
Благоевград
Олександър Бабич: Показахме характер

Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Олександър Бабич не скри задоволството си от спечелената точка при гостуването на Крумовград. "Орлетата" наваксаха два гола изоставане, за да избегнат поражението в пловдивския квартал "Коматево". 

"Показахме характера на отбора. След първото полувреме успяхме да направим нужните промени на почивката. Започнахме да пресираме по-високо централните защитници на Крумовград и най-важното бе, че стигнахме до равенството. Знаете, че понякога за отборите е трудно, когато водят с 2:0. Ние бяхме наясно с това. За нас бе от голямо значение, че с дузпата в края на първото полувреме се върнахме в срещата и спечелихме много важна точка", коментира Бабич. 

"Трябва да анализираме грешките, които допуснахме толкова лесно пред нашата врата. Днес играхме срещу един много силен отбор. Бяхме наясно с това, но в първите 15-20 минути не се представихме добре и сме много щастливи, че въпреки всичко, успяхме да стигнем до равенството", допълни старши треньорът на Пирин. БТА

Добавени коментари

васко - шефчето публикува:
18 Март 2024 | 12:24
Защо забравяте къде беше пирин преди да дойде Белагур, и къде е бил постоянно. И защо е там, демек на дъното, вечно борещ се за оцеляване?. Защото няма собствени кадри. А защо няма собствени кадри? Защото това е един доста добър бизнес за ръководители /за сега без новия/ и тАрикати треньори. А ако не са тАрикати /треньорите де/ и се опитват да си вършат работата ги мачкат, както мачкат децата. Андей Йорданов повикан в националния отбор, браво, успех на момчето. А от коя школа е? Кога ще видим национал от ДЮШ Пирин?
Хахаха публикува:
18 Март 2024 | 05:03
Какъв характер бе бягай някъде в 3- та лига ние да не сме си ударили главите? Дадохте им още в първите минути да ви вкарат 2 гола а второто полувреме онези от Крумовград спряха да играят!!! Срам позор никога Пирин не е бил в такова положение. Отбора се управлява от едни прости хора които драм си нямат от футбол ,бивши футболисти!!! Налагат се чужденци защо ли????? Тези са за 3-та лига!!

Добавете Вашия коментар

TOP