Олександър Бабич, Пирин: Не спечелихме, но съм доволен, защото вървим в правилната посока

08 Април 2024 | 07:36
3 коментара
Спорт
Благоевград
Олександър Бабич, Пирин: Не спечелихме, но съм доволен, защото вървим в правилната посока

Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Олександър Бабич беше позитивно настроен, макар и "орлетата" да отстъпиха с 0:2 на свой терен на шампиона Лудогорец в среща от 28-ия кръг. Почти час резултатът беше 0:0, но украинският специалист вижда и добри моменти.

"Ако погледнем финалния резултат, емоциите би трябвало да са негативни в душите ни. Изправихме се срещу отбор, който играе квалификации за Шампионската лига. И не случайно те са на първо място в класирането в България. След мача казах на момчетата, че съм доволен от това, което видях като поведение", започна Бабич.

"Понякога се случва така, че не печелиш, но правиш стъпка в правилната посока. Така е и днес. Нашият план за мача беше добър, имахме няколко ситуации, 3-4 добри, за да отбележим. И трябваше да ги използваме по най-добрия начин. Когато анализираме играта в следващите дни, ще видим какво не сме направили. Но според мене, трябваше да вкараме поне един гол. Това, които е най-важното, че футболистите днес демонстрираха познатия пирински дух".

Попитан какво ще преследват футболистите на Пирин в следващата среща с ЦСКА, той отговори: "В следващия мач с ЦСКА може би ще искам същото поведение, каквото видях като днес. Трябва да играем организирано с топка и без топка. Направихме добър двубой днес, но трябва да се възползваме от шансовете си и в следващия мач. Нямаме кой знае какво време, за да се възстановим. Но като гледам съперника мисля, че продължаваме да играем в Шампионската лига".БТА

Добавени коментари

Ники публикува:
08 Април 2024 | 18:59
Режете крилата на юношите защотото парици трябват и играят някакви галоши !Занев Елезов Михтарски парите и връзките не са най важното нещо !
Веско публикува:
08 Април 2024 | 18:53
Тренчев треньор налага Бачев Бабич треньор налагат нищо не можещи Георгиев мислят феновете за малоумни парички роднински връзки и тоя юПолонский защо не се доказа у Фратрия а тука мамка ви и продажници
Фен публикува:
08 Април 2024 | 13:57
В никаква посока не върви отбора. Толков слаб отбор Пирин не е имал от години може би когато е бил в трета лига. Ти човече нищо не успя нито да подобриш нито да над градиш !!! Жалко за Пирин ще изпаднем благодарение на такива посредствени треньори като теб Митревски и Тренчев!!!

Добавете Вашия коментар

TOP