Олександър Бабич, Пирин: Имаме шансове да спасим сезона. Любослав Пенев, Хебър: Минаваме през много трудни моменти

21 Май 2024 | 23:44
3 коментара
Спорт
Благоевград
Олександър Бабич, Пирин: Имаме шансове да спасим сезона. Любослав Пенев, Хебър: Минаваме през много трудни моменти

Имаме шансове да спасим сезона, сигурен е треньорът на Пирин Олександър Бабич след равенството с Хебър

Изказвания след мача от 34-ия кръг в Първа лига между Пирин и Хебър (0:0):

Олександър Бабич (треньор на Пирин):
"Мечтаехме за победата. Играхме доста дисциплинирано и физически срещу добре организиран противник.

Представихме се силно без топка. Трябваше да създадем повече ситуации и да вкараме повече попадения. Остава срещата с Локомотив София, където имаме шансовете да спасим сезона. 

Имаме резултатите, но сме разочаровани. Трябва да бъдем с по-добър преход от защита в атака и да сме по-агресивни. Печелили сме подобни мачове, но трябваше да използваме нашите силни страни. Има още какво да се желае. Трябва да дадем всичко срещу Локомотив."

Минаваме през много трудни моменти, заяви старши треньорът на Хебър Любослав Пенев след двубоя срещу Пирин

Изказвания след мача от 34-ия кръг в Първа лига между Пирин и Хебър (0:0):

Любослав Пенев (треньор на Хебър):
"Трябваше да спечелим три точки, но го има във футбола. Добър мач. Момчетата бяха сериозни, агресивни, амбицирани, мислещи. Добър двубой за нас от футболна гледна точка. Пак не можахме да вкараме, няма значение. Ще дойдат и головете.

Отбор, който има цели за постигане, е нормално да играе под напрежение. Винаги съм казвал, че сме зависими от нас самите.

Минаваме през много трудни моменти, не от 3-4 месеца, а от миналото лято. Отборът се бори и показва характер. Тимът можеше да се разпадне още зимата. Няма нормална финансова стабилност, много футболисти можеха да си тръгнат. Поел съм ангажимент към момчетата, че до края на сезона няма мърдане. Играчите постъпиха много мъжки, не се отказваме. Професионализмът им е отделно. Финансовите проблеми са от една година. Някои хора имат желание да потопят проекта футбол в Пазарджик. Няма да се откажем, оставаме до край. Защитаваме интересите на Хебър."

Добавени коментари

Мишо публикува:
24 Май 2024 | 14:03
Кои юноши наложи ?Е .Георгиев баща му и чичо му приятели със Занев М .Георгиев човек на Митев и баща му шев в енергетиката. КОИ БЕ БАБИЧ КОИ БЕ ЗАНЕВ ?! Единият изгонен от Слави другия резерва при 19 Кадърните юноши Занев не ги иска , защото не плащат !!!Марш от Пирин на чужденците и урките !!Занев Елезов и всички останали вън !
фен публикува:
22 Май 2024 | 19:15
Махнахте Тренчев, за да сложите тая карикатура. Пълна аматьорщина
Фен публикува:
22 Май 2024 | 12:08
Не те ли е срам да заставаш пред микрофона,в всички мачове където взехме точки бяхме трагедии и се заблуждавахме,още си треньор щото тоя който дава пари те държи,но часовника тактика,Марш от тук некадърници украински

Добавете Вашия коментар

TOP